Tänään tuli päivällä tänne Elli Nekku tollerin kanssa. Käveltiin peltoaukealta yhdelle kentälle ja siellä tokoiltiin sitten.

Otin Nekusta kuvia ensin kahdessa paikkaa. enimmäkseen käytiin läpi alon liikkeet Nekun kanssa ja annoin niihin neuvoa. Suuri aika meni myös väitellessä ja sain kunnolla perustella joka asian "miksi niin eikä näin?" seurausta sitten otettiin käyttämällä naksusanaa ja mun tehdessä Nekun kanssa se oli jo oikein hienoa.

Rasmus sai mallikoirana näyttää seurausta ja Ruutikin mallikoirana näyttää.

Aloitettiin myös :
Luoksepäästävyydet jotka tehtiin toisillemme. Ruutin oli taas pakko nousta seisomaan mutta ei hyppinyt. Käskin siitä takaisin sivulle ja sitten maltettiin olla nätisti. Treeniä ja treeniä! :D Kaikki vain tekemään meille luoksepäästävyyttä tuon ihmisrakkaan koiran kanssa. Rasmuksella oli ihan eri ongelma täytyi toivoa ettei se säikähtänyt tuomaria ja alkanut haukkumaan...

paikalla makuulla joka oli ihan hyvä häiriö Ruutille kun kun olin kerennyt piiloon niin Nekku koirien keskeltä ryntää laukalla Ellin luokse ja Ruuti perässä. Ruuti sai torut ja kyllä toisen Nekun karkauksen pysyi maassa. Paikalla oloa siis niiden harjoiteltava.

lopuksi tehtiin sitten

Ruutua: eka kerta vinkupallolle, sitten koitin ilman apuja ja juoksi ruudun eteen ja toisella käskyllä Ruutuun. Toinen kerta taisi mennä suoraan, sitten otin taputuksen ja sillä kaksi hienoa ruutuun menoa. Täytyy jatkaa vielä tuota taputuslinjaa. Ruuti oli aivan innoissaan ja oli sivulla niin valmiina lähtemään täysiä ruutuun ja sen mielestä liikaa vaadittu että silloin pitäisi malttaa tehdä täydellinen sivulle tulo.

Niin ja Ruuti sai treenata myös noutoa. Pitoa vahvistin ja sitte koitettiin jos oisi osannut tuoda kapulaa mulle noin puolenmetrin päästä. Koitin että annoin kapulan ja käskin tänne. Kapula pysyi ehkä siihen asti maksimissaan että otti yhden askeleen. Ei siis liikkeessä. Kerran se kuitenkin pysyi niin että sain otettua sen ja tuli melkein luokse. Pitoa paljon vielä vahvistettava ja sitten tuota koittaa.

Ruutin seuraus myös oli aika hyvää. Nyt se pysyi kohdallaan ja oli tosi hyvä kontaktista! Keskittyi myös hyvin. Nyt ei ollut painamista tai edistystä. Edistystä edistystä vihdoin. Otettiin myös namilla käännöksiä neliössä vasempaan. imuttamalla kulmat että käytti takapäätä. Normaalissa seurauksessa ei sitten vielä osaa niin hyvin käyttää. Perusasennot koitettiin mutta se meinasi olla edessä näitä myäs harjoiteltava.

KUVAT


DSC_0004.jpg
Ruuti tarjosi nakin toivossa Ellille sivulle tuloa

DSC_0021.jpgDSC_0037.jpg

DSC_0071.jpg

DSC_0081.jpg
Kato mamma mitä mä löysin! Pallon!!!

DSC_0099.jpg



DSC_0197.jpgDSC_0228.jpg
DSC_0179.jpg

DSC_0222.jpg

DSC_0252.jpg

DSC_0262.jpg

DSC_0267.jpgDSC_0287.jpg
Paras seurauskuva

DSC_0291.jpgDSC_0294.jpg
Mä löysin mun remmin!

DSC_0295.jpgDSC_0296.jpg
Osu!   |   Ei onnistunut..

Päätähtenä siis selvästi oli Nekku..