Muut eivät päässeetkään ja yksi muistanut sovittuja treenejä niin kuvailtiin ja tokoiltiin Cian & Remun kanssa sitten. Kerettiinkin sitten paremmin ja nopeammin.

Aluksi kaikki paikka makuuseen. Ruuti makasi hyvin meni kyllä lonkkasentoon ja päätä tykkäsi tällä kertaa taas pitää maassa piti sitä kyllä enemmän Rasmukseen ja Remuun päin. Meni maahan tosi hienosti heittäytyen tasajalkaa se ainakin tällä kertaa oli hienointa tuossa. En tiedä pitäisikö vaatia ettei saa mennä lonkalle.. Ja näkyvissä oltiin noin 2min ajan ja välillä taisin palkata. Lopussa vapautin maasta. Rasmus makasi hienosti.

Rasmus aloitti seurausta treenailtiin. Aluksi ilman remmiä ja remmin avustuksella sitten oikea paikkaa, meinasi taas edistää kun niin innoissaan teki. Naksuttelin oikeasta ja loppua kohden seuraus parani.

Remu tuli tähän väliin ottamaan seurauksen harjoittelua ja mä naksuttelin sitä, katsottiin myös perusasentoa.

Ruutin vuoro
seurausta: Lähti hyvin mukaan sanoin virittelyn liike seuraus. Eilen harjoiteltiin oikealle käännöksiä jotka olivat nyt selvästi paremmin. Jos jossain eksyy haahuilemaan niin niissä. Hajut kiinnosti paljon ja alku otettiin uudestaan kun alkoi haistelemaan. Sitten saatiin hyvä koemainen seuraus käännöksillä, pysähdyksillä ja juoksu oli tosi hienoa! Onneksi seuraukset aloittaa kun silloin Ruuti jaksaa niihin parhaiten keskittyä.

liikkeestä maahanmeno: sanoin virittely sanan, seuraus oli hieno ja nopeasti painui maahan. Vapautin kai narupallon heittämällä taakse.

luoksetulo: sanoin odota-käskyn jota olen käyttänyt vähän. Jäi kuitenkin ja pysyi nätisti. Tuli reippaasti ja suoraan eteen. Palkkasin siitä ja hetken päästä käskin sivulle johon tuli suoraan ja hyvin.

liik. seisominen: virittely sana alkuun ja nyökkäys jonka jälkeen lähdettiin seuraukseen, lähti hyvin. Tänään oli näissä käskyissä mukana ja innoissaan teki. Seisominen oli hyvä, voisin videoida että itse näkisin miten menee, jäämisiä ei muuten näe niin hyvin. Tässä tuli palkka jonka annoin salaa Cialle ja vapautin kun olin kävellyt kohtaan jossa kohta kääntyisin. Tuli yllätyksenä Ruutille.

Remu taisi ottaa tässä vielä jotain seurausta ja näytti mulle jäämiset missä vaiheessa olivat ja palkattiin Ruutin narulelulla.

Sen jälkeen Ruuti vielä:

seurausta koemaisesti: Ruuti oli sitä mieltä että seuraukset on jo tehty niin sain palkata useammin ja teki kyllä sitten hyvin. Otettiin häiriö seurausta Cian ohittamisena ja lähellä käännöksiä tehden. Jos ihan läheltä meni piti vilkaista. Varmaan voisi tehdä ihan häiriö harjoituksia koiria kulkemaan ohi ja muuta vaikeammaksi seurauksen keskittymistä. Merkkejä maahan leluja. Jotain namia..

jossain välissä otettiin myös kaukkareita:
meni hyvin, nyt oli maahan menot nopeita ja tasatassuin ei laittanut jalkaa vatsan alle. onnistui jostain 2-3m päästä ei liikkunut eteen. Heitin palkkaa taakse ja käskin uudestaan maahan ja siitä istumaan ja taas palkka taakse.

Kuvia otin myös ja Remu sai joululahja pantansa.

004.jpg012.jpg

020.jpg024.jpg

022.jpg

031.jpg034.jpg

041.jpg063.jpg

074.jpg097.jpg
Remulle tekemäni panta

122.jpg124.jpg
narulelu taituri

132.jpg142.jpg

147.jpg

158.jpg170.jpg

177.jpg
kavereita voi aina välillä vähän paimentaa