Mietitäämpäs tähän mitä tavoitteita meillä on ensi vuodelle 09.

Ruutin kanssa:

Tokossa kisaamaan: miellellään saaden ALO1, TK2, jos keretään niin myös voittajassa voisi käydä starttaamassa. Jos keväällä päästäisiin Alo/Avo ja syksyllä voittajaan, jos kokeessa työskentely sujuu kuin häiriöharkoissa. Harjoitellaan myös alku vuonna ylempien luokkien liikkeitä osissa ainakin kuntoon.

Agilityssa: saada rata työskentelyä kuntoon ja opetella rimojen hyppimistä. Keppejen varma suoritus ja eri kulmista niille haku. Kontakteissa tulee menemään aikaa ja jos saataisiin ne vuoden loppuun mennessä suht valmiiksi kosketusalustan kanssa normaalille puomille ja kaaren kanssa normaalin A:n kontaktit toimiviksi.

15kk tulee täyteen kesäkuun alussa, eli silloin tulee ainakin hau open epävirallinen cup, johon tähdätään. Niin katsotaan missä mallissa on kontaktit voidaanko mennä möllikisoihin. Jos voin vaatia jompaa kumpaa kontakti tapaa normaali A:lla ja niissä varmasti tehdään este uudestaan jos ei kosketus onnistu oikein tai ei malta. 18kk tulee täyteen elokuussa eli syksyn kisoihin voitaisiin mennä ainakin hyppärille.

Pk-jälki: tavoitteena olisi saada sitä vähän eteenpäin, häivytettyä vaikka nameja pois ja opetella keppejä. Jäljelle ei ole oikein tavoitteita mutta olisi kyllä kisaamaan kiva päästä sinne jos saataisiin jossain iässä se JK1 titteli. Ruutilla löytyy ainakin nenän käyttöön parempi nenä kuin Rasmukselta ja onhan iskäkin hakenut sieltä sen kva:n arvon..
pk-tottikseen ja esineruutuun liittyen: voitaisiin molempia harjoitella, eteenmenoa opettaa ja istuminen tulee opeteltua ainakin jossain vaiheessa vuoden loppuun mennessä. Esineruutua molempien kanssa ja Ruutille opetella sen alkeita, myös hyvää aktivointia. Bh-kokeeseen voitaisiin tähdätä loppu vuodelle tai kesälle.

*muokkausta lisätty:*
näyttelyt: näyttelyissä käydään muutamissa, mutta ensin odotetaan puolen vuoden ajan kehitystä. Ehkä touko/kesäkuulle ja sitten pari syksylle. Käydään katsomassa parin eri tuomarin mielipide ja sen jälkeen odotetaan kehityksen loppuneen ja sitten vasta.

Rasmus:

Toko: kisaamaan peruskisoihin harvakseltaan+ arvokisoja. Joihinkin samoihin kokeisiin kuin Ruuti ja sitten alkuvuodelle on kaksi maajoukkuekarsinta koetta suunnitelmissa(kirkkonummi & HKI). Nyt voi olla että yhteistyö pelaisi paremmin, treenattavaa tai hiomista riittää mutta treenisuunnitelmilla varmaan saataisiin pienemmällä ajalla niitä kuntoon. Viime vuoden koulutuksissa kun tuli hyviä vinkkejä tiettyjen juttujen pilkun viilaukseen.  Sm kisat ja piirinmestaruudet jos eivät kovin kaukana ole niin niihin ollaan myös tulossa.

Agility: agilityn sm/mm-nollia kerätään. Ainakin mm-karsintoihin tullaan jos oikein muistan niin sm-kisat taisivat olla kaukana niin niihin ei ole varma tullaanko. Hieman harvakseeltaan lähi kisoja ehkä muutamat epäviralliset jos innostutaan menemään. Agilityssa mennään myös treeniryhmään kauden alkaessa ja treenaan molempia samassa ryhmässä.

pk-jälki: olisi kiva kyllä mennä koittamaan uudestaan jos saataisiin ykköstulos. Se vaatisi kyllä enemmän treeniä jos saisin aikaisin kokeeseen ja kuukauden treeniajan tietäen että on koe olisi ihan eri motivaatio sinne treenata. Täytyy tarkkailla oman seuran EPK:n vuoden jälkikoetta jos siellä pistäydyttäisiin. Pk-puolelle en ole niin innostunut kun se vaatii paljon yksin treenausta, jos ei esineruutua tekisi jonkun kaverin kanssa kimppaan esim Shanti ja Emmi... Eteenmeno on tottiksen liikkeistä kokeeseen kerrattava. Jäljestys on kunnossa vain sen janan etsiminen ja sitten että jaksaa mennä loppuun asti hosumatta ettei mene vikat kepit siihen arveluttaa. Yritetään päästä johonkin vaikka omatoimisempaan treeniryhmään EPK:lle niin tulisi säännöllisemmin treenattua ryhmässä jolloin se on myös kivempaa ja ongelma myöskin on enimmäkseen ne vieraan hajuiset kepit jotka pitää poimia. Ruutia voin siinä sivussa harkoissa tehdä pikkujälkeä itse.