Tänään oli aamulla taas niin kaunis ilman, onneksi heräsin aikaisemmin kun luulin että se oli puoli 11, mutta olikin vasta puoli 10. En osaa vieläkään lukea kelloa. :D

Söin ja lähdettiin kolmen koplan kanssa lenkille. Mentiin pellolle, meidän kilon kaksi isompaa kenttää on hiekotettu niin menin noiden kanssa koirapuistoon, jossa ei ollut ketään. Ronjan kanssa ei voisi mennä vieraiden koirien kanssa sinne.

Koirapuistossa Ruutin juostua kutsuin sitä välillä luokse ja parin kerran jälkeen otettiin seuraus pätkä josta vapautin. Seuraus oli ekalla kerralla huonoa, ei meinannut keskittyä täysillä ja tein paljon mutkittelua ja pysähdyksiä että joutui keskittyä muuten törmäsi muhun. Luoksetuloissa välillä teinkin että sai juosta haarojen läpi ja sai namin siitä. Ruuti on oppinut juoksemaan sieltä jos luoksetulossa menen haaraseisontaan. Tuli hyvin luokse aina ja jätti hajut, Rasmuksella olisi kestänyt kyllä 5min...

Sitten jossain välissä roskiksen kiertoa, aluksi vähän lähempää ja sitten matka vähän yli 10 metriin. Välillä jos liikaa kuumeni haukkui vain eikä irronnut. Parin toiston jälkeen alkoi kierrot sujua, niistä jos ei tullut luoksetulo pysäytystä niin seisoin kokoajan jalat haarallaan niin huusin aina ali juoksi ali ja kääntyessä takaisin sai namin ja uudestaan kiertämään roskis, juoksi siis roskista kiertäen ja aina mun jalkojen välistä. Välillä tuli sitten joko suullinen ja käsimerkki tai vain käsimerkki. Pysähtyy heti käsimerkistä, ei mitään hippailuja, napakoita siis. Lopuksi päätin testata maahanmenon jota ei olla aiemmin testattu, suullisella vain ja toimi hyvin.

Sen jälkeen mukana juostessa Ruutin mun lähellä niin seisomisia, kun keksi tarjota maahanmenoja, jos ajattelin nyt käsken, oli jo maassa. :D Mun pitää muistaa ottaa liikkeenomaista jäämistä ajatella kohta missä käsken sen ja sitten sitä kohtaa aikaisemmin palkka seurauksesta. Jotenkin ne vaistoo sen tai sitten vain ite jotenkin menee eritavalla kun ajattelee käskevänsä siinä yhdessä kohtaa.

Sitten lopuksi seurausta ja jottei olisi niin vakavaa ja iloisuutta halusin, vaikkei lelua ollut niin seurautin edestakaisin noin 10m päässä roskiksesta. Pätkää ja jostain hyvästä kohdasta Yes, käskin kiertämään roskiksen ja palkka. Ruuti innostui tästä ja teki innoissaan töitä. Roskiksen kiertäminen on yhtä kivaa kuin agility.

Nyt muuten on tullut kuvien lisäysnappikin, en tuosta kohtaa tajunnut katsoa. Teksti imagelink.desc tulee kun hiiren laittaa päälle.

Nähtiin koirapuistosta tultua Hanna, sen mies ja Eena tolleri. Rasmus oli ihastuksissaan Eenaan ja Ruutikin yritti kiskoa katsomaan.
Ronjaa pidin erossa ettei purase ja tein lenkin kuonon ympärille kun kuonopanta ei ollut mukana, ei se kyllä ronjaa enää vaivaakaan, uu tulee Kira perh. kotiin eli huomenna. Helpottuu tuo homma kun vähenee taas kolmeen koiraan tuo määrä.

Pihaan tultua, vein Ronjan sisään, hain kameran ja mentiin pihalle Ras ja Ruun kanssa. Keli oli ihana ja otin posekuvia kunnes äiti tuli vilin kanssa, sain hyvät poseeraus kuvat kun molemmat tuijottivat kun Vili ja äiti tuli käytöltä ja en antantu lupaa mennä. Vilistä tuli myös vauhtikuvia kun se jahtasi tai yritti komentaa Rasmusta ja pari nättiä poseerausta meidän vanhuksesta. Ei sitä kyllä huomaisi että vain osa keuhkoista käytössä, Vili jaksellut siis ihan normaalisti.

KUVAT

(Jes, linkkiin myös uudistus, uuteen ikkunaan avaaminen valittavana, ei tarvitse muokata html-koodiin jota en kyllä oo jaksanutkaan tehdä)

aiheesta tulee aika pitkä mutta lisäilen kuvat samana aiheeseensa.


























Hurtta collection
























En mä samaan aikaan tarkoittanut.. Nauru