Heti tulee enemmän treeni motivaatiota kun on jokin mihin tähdätä. Ruutin kanssa siis ainakin harjoittelemaan sinne mölli agiin.

Hyppytreeniä: Tehtiin hyppytekniikka harjoituksia kaksoishypyllä/okserilla ja 10cm korkealla apuhypyllä. Videoin koska livenä en kerkeä nähdä oikeaa tekniikkaa ja parit kuvatkin otin. Täytyy koneelta katsella niitä lisää hidastettuna. Ruuti meni hyvin ja korotettiin pikkuhiljaa 20cm-50cm rimat. Okserina ja kaksoinhyppynä. Edessä oli kosketusalusta tai pallo/patukka. Eli keskittyi vain eteenmenoon. Kun tämä sujui niin vaihdettiin harjoitusta.

kolmen hypyn eteenmeno, yksi ponnistus välissä hyppyjen korkeudet alle 30cm aina. Tämä sujui hyvin, seuraavalla kerralla voisi venyttää väliä vähän. Sitten keskimmäisestä rima alas, oikein ponnistus kohdan haun johdattelua. Sai hypätä samaan malliin. Sitten este välistä pois ja vielä piti tehdä samalla tavalla kaksi väli askelta siis sinne hyppyjen väliin(kahden). Teki hyvin ja ponnisti oikeasta kohtaa.

Rasmus tuli myös ottamaan. Ensin kolmen hypyn eteenmenoa ja videoin sen. Sitten palattiin kaksoishypyn ja apuhypyn treeniin.Korkealle(50cm) okserilla Rasmus vetää takajalat itsensä alle kun on ilmassa. Tehtiin sitten harjoituksia sama kuin Ruutilla kasvatten korkeuden ylös. Ruutilla näyttäisi jos osasin katsoa paljon parempi hyppytekniikka kuin Rasmuksella.

Kontakti treenit

puomin alastuloa kisajykkänä kosketusalustalla. Opeteltiin aluksi molemmin suunnin kosketukset alustaan niin että kohotin sitä. Sitten ketjutettiin kokoalastulo ja otettiin kosketusharjoituksia alustaan nami palkan eteen heittäen ja patukka siellä odottaen. Välillä yritti mennä vain ravilla yli mutta vain tasajalka kosketus kelpaa. Alusta liukui aika usein pois, ehkä täytyy etsiä siihen sellainen matto muovi verkko, liuku estoksi. Viimeiseksi siirsin alastulon portaille ja laitoin laatikot tukemaan. Kisajyrkkänä pelkkää läpi juoksua. Ekalla kerralla hyppäsi torut ja uusi koitti. Sitten ehkä 5 toistoa sujui kaikki nätillä kosketuksilla. :) 1.3(1&2lk) olisi purinalla kisat jos sinne mennään kuokkailemaan ja voitaisiin siellä koittaa puomia kokonaisena.. Tuo alastulo tuntui jo Ruutille juoksukontaktina liian helpolta pelkästään.

A: Harjasin ensin puhtaaksi, ei ollut yhtään liukas niin uskallettiin ottaa. Ensin kokonaisena, otin laatikon pois ja ei ollut mitään apuvälineitä. Otettiin vain alastuloa ensin, käskin kiipeämään ja olin noin 2m päässä patukan kanssa. Hyvästä pääsi aina taistelemaan. Sitten kokonaisena ja meni ihan nätisti. Vika oli upea mihin jätettiin, juostiin vierekkäin kilpaa ja teki hienon huipun loikan ilman laatikkoa ja koski nätisti.

- Baronan tokotreenejen kuvat

Robi seuraa

Kotona siivotessa löysin kirjan pahvipaketin, jonka meinasin ensin heittää roskiin mutta innostuinkin rakentamaan noin A4 kokoon taitettavan pahvisen tokohypyn. :D Muistin vähän mallia yhdeltä sivulta. Noin medi korkuinen ja ilman tuulta pysyy pystyssä. Ruuti ensin ihmetteli että eihän tuollaisen yli voi hypätä ja kerran kaatoi sen. Sitten se sujui ja tehtiin avo hyppy.