Päivällä ennen kuin lähdettiin Kiran kanssa lenkille pihassa 2x2 kepeillä pari haut eri kulmista. keppejen etäisyys siis molempien 2kepin oli vielä sama kuin eilen oli n. 3-4m. Ruuti meni hyvin ja haki vaikeista kulmista, väärästä sanoin ups ja uudestaan. Nyt harjoiteltiin myös etäisyyttä ja lähetin jostain 10m päästä joka kulmista niin kauaksi kuin pääsin(tuli puskat vastaan). Hienosti haki niin kaukaa ja meni täysiä kepeille ja haki oikein sisään. Huomaa että vauhti on kasvanut kun tietää paremmin mitä tekee. (vrt eiliseen ja ekaan kertaan, menee kovaa sisääntuloon asti)

Näytettiin puomin(tai siis alastulo, ylöstulo toisinpäin) kontakti 2 kertaa se ja meni hyvin, nyt ei hypännyt kuten eilenkään ekalla kerralla pomppua. Edistystä!

Lenkin jälkeen käytiin uudestaan ottamassa kun niin vähän otettiin, parempikin näin vähän mutta usein.

Ruu, keppejä lähensin nyt matkan puolet pienemmäksi eli noin 2m. Parit eri kulmista menot ja Rasmuksen vuoro.

Rasmus otti ensin 2kepeillä eri kulmista hakua, meni ihan hyvin välillä jos en näyttänyt tarjosi väärältä puolelta menoa joka nyt oikea myös jos sinne päin mentäisiin. Palkkasin heittämällä namin palkkaus linjalle(reward line).

Sitten vaikeutin niin että otettiin toinen pari keppejä noin 3m päähän ja sekin sujui ihan hyvin. Voin sivussa opettaa Rasmustakin uudestaan tällä tapaa, jos saataisiin varmat kepit ja nopeammat sille.

Ruu, kepit: Nyt siis 2m etäisyydellä molemmat keppi parit. Ja vaikeutin kulmaa. Nämä kun sujui aika nopeasti pienensin ne aika jyrkälle kulmalle. Niistä myös eri suunnista ja hienosti meni. Myös lähetyksiä kaukaa. Lumen takia jouduin laittaa vähän reunempaan ja noin metrin vinompaan kuin edellinen palkkaus linja meni. Niin oikealla puolella lähettäessä meni toisen parin ohi kun yritti pitää linjaa. Kun muutin palkkausta ja tajusi sen korjasi sitten. Mutta haki tosi upeasti vaikean kulman ja juoksi sinne täysiä ja mä vain seison ja katson. Tänään jatketaan näillä samoilla illalla voi ottaa samoja kerran ja sitten huomenna seuraavalle tasolle.

Ruu,kepit illalla: vaikeutin vielä lisää kulmaa kun kerrattiin ensin entinen. Sujui noinkin jyrkkänä aika hyvin vaikeimmat kulmat parhaiten edestä myös, mutta meinasi mennä vasemmalta puolelta keppejä jos oli 90asteen kulmassa toisille kepeille. Toistoja ja parit onnistuneet, jätettiin onnistuneeseen.

 

TOKO

päivälenkillä arkiluoksetuloja ja estehyppyä: otettiin pukkilaudalla taas naksuttelin kauas hakeutumisesta. Ei taaskaan ollut kosketusalustaa mukana. Ruuti ei keskittynyt kauhean hyvin ja haukahteli paljon kun innostin.