Tänään pääsin aikaisin ja muutenkin oli rento päivä, vain kokeiden palautus. (musan tunti oli peruttu ja sählyottelun jätin välistä). Aloitin katsomaan foundation jumping dvd:tä.

Päivälenkillä tokoiltiin ja tehtiin Kiran kanssa pitkä lenkki.

paikalla makuu: pysyi maassa nätisti kun käveltiin piiloon, jonkun ajanpäästä oli noussut istumaan, Rasmus myös, jonka huomasinkin ekana. Rasmusta en kyllä käskenyt sivulta paikalle huusin sen vain makaamaan. Ruuti sitten matki tai muutenvain nousi. Huusin piilosta molemmat maahan. Kerran Ruuti kiertyi haistelemaan jotain hajua ja meni vinoon, korjasin sen. Sitten ehkä noin 1,5min makuuta piilossa ja vapautus.

tunnari: koska Ruuti oli rauhallisella mieliajalla niin ajattelin ottaa tunnarin eka pois alta. Tehtiin se polulle ja levitin kapulat ja niiden sekaan noin 6kpl namia. Sitten vein oman, rauhoitu-käsky+silitys ja kävelin lähemmäs kapuloita josta käskin etsimään. Söi namit, nuuski yhtä kapulaa ja sitten omaa jonka toi. Jätettiin siihen koska teki rauhallisesti mutta hyvin töitä.

nouto: vein kapulan aina oikein päin, kun heittäessä menee usein vinoon. Sitten kuumensin ja pidin pannasta sekä käskin hakemaan. Eka kerta meni suoraan, kaikki muut oikein takaakierrolla. Joillain kerroilla jäi lopussa tuijottamaan kapulan taakse. Sai päästää kapulan noin 2-3m juostuaan ja tulla taistelemaan narulelulla. Jätettiin hyvään jonka meni yhtenäisenä liikkeenä.

luoksetulo: taas ruskealla nahkapalalla kosketusalustana. Aluksi oli noin 10m Ruutin matka alustaan ja mun siihen vähän alle 10m. Jäi hyvin ja vikalla kerralla laskin ihan 10m ja 10m pitimmän, jäi nopeasti kovasta vauhdista takatassuin ja vapautin taakse lelulle. Jätettiin siihen.

_______

päivällä otetut yhteiskuvat triosta löytyy täältä.