Tänään mentiin päivällä n.klo 1 tokoilemaan Kilon kentälle, hankea oli 5cm verran ja keli oli ihan outo, sumuinen joka paikasta kun lähdin.

Aloitettiin paikalla makuulla. Rasmus väliin ja Ruuti reunalle. Käskin ensin Raspen ja sitten Ruutin. Ruuti meni ekalla käskyllä, Ras hidastellen. Ruuti ei noussut kun kävelin pois mutta kun Robi karkasi leikkimään niin pysyi muuten kuin siihen asti että Robi oli jo päällä. Kerran Robi lähti rivistä eteen, molemmat pysyi hyvin. Ruuti nousi kerran piiloaikana, voi johtua häiriöstä ja kun Robia palkkailtiin. Muuten pysyi ja olin aika kauan piilossa.

Rasmus, ruutu: Rasmus meni aika huonosti, ei tajunnut kun mulla ei ollut merkkiä, voi ruutuna sitten meni ihan hyvin. Lopuksi naksuteltiin vain paikkaa. Kosketusalusta olisi voinut olla..

Robi teki tässä välissä ja otin kuvia.

Ruuti, seuraus: näytettiin käännösten opetustapoja niin Ruuti sai siinä treeniä. Meni hyvin käännöksiä, paitsi että meinasi takapuoli mennä välillä maahan vasempaan käännöksissä hitaissa. Ruutin vuorolla otettiin vähän lisää hyvää oli ei painanut paljoa, oikea kohta ja hyvä vire ja kontakti. Ruutin seuraus on paljon kivempaa kuin Rasmuksen, Rasmus yrittää joka kerta innosta johtuen edistää. Ruuti menee heti hyvin. Paitsi silloin se on kauheaa jos painaa.

Ruuti, maahanmeno: se oli ihan unohtunut, jäi niin äkkiä kun seisoin, sanoin kyllä vähän liian korkealta. Harjoiteltiin tätä ei liikkeenä ja alkoihan heittäytyä.

Ruuti, seisominen: yksi liikkeestä seisominen jäi hyvin, jää niin nopeasti. Unohdin taas sen takakävelyn! Seisominen tarvitsee siinä juuri treeniä, täytyy kirjoittaa lapulle.

Ruuti, luoksetulo: tuli ekat ihan hyvin, sitten meinasi vähän hidastella, käskin heti lopettamaan ja otettiin alusta, sitten nopea mihin jätettiin.(kosketusalustalla siis, lelu takapalkkana)

Ruuti, nouto: aluksi lähempää, hienosti takaakierrolla. Kuumentaen meni myös oikein. Näytin aluksi kapulan pidon opetusta, voi olla että siitä johtui että Ruuti ei vauhtinoudoissa halunnut tiputtaa kapulaa, muistui sekin sitten. Otettiin eka että vapautus kun kantanut vähän sitten myös juoksulla mun lähelle. Kertaakaan ei poiminut väärin.

Ruuti, neliö: kosketusalustalla, löytyi joka kerta hyvin. Välillä laitoin noin 5x5cm alueen vain näkyviin. Kisamatkalla noin sujui myös hyvin.

Lopussa koirat leikkivät. Pihassa katsoin että puomin alastulo olikin sulanut paljon ja jäät sai otettua pois. Rasmus, puomi: Aluksi paikan kertaus ja niin että olin takana. Myös niin että juoksin vieressä, jäi hienosti. Sitten otettiin että laitoin nami alustan metrin päähän ja siihen namit. Jäi vähän hidastellen välillä tai pysähtyi väärään kohtaan. Jätettiin parhaaseen.

KUVAT (treeneistä)

kuvat eiliseltä Tico villakoirasta n. 8kk meiltä sisältä

sumun vuoksi Ruuti harmaampi