Tänään vähän ennen kolmea Daniela tuli Dico villiksen kanssa meille. Otettiin Dicon kanssa ensin pihassa kahta putkea, suoraa ja mutkalla olevaa sekä keinua. Putkia namialustalla jotta sai itse tarjota ja mennä itsenäisesti. Keinu oli vähän jännä, mutta rohkeasti sitäkin meni.

Sitten lähdettiin lenkille, mentiin metsän kautta Kilonpuiston koululle. Siellä tokoiltiin.

Otin ensin R:ien kanssa paikalla makuun. Tein helpotetun ja halusin saada onnistuneen. Ei noussut kertaakaan! Välillä naksautin ja palkkasin siitä että kävelin pois päin noin 10m päässä ja noin kahdesti olin piilossa joku 10-20s. Meni tasajalkaa myös maahan.

Dicon seurausta katseltiin ja perusasentoa sitten Ruun vuoro:

tunnari: sikaili ekalla kerralla, voi olla kun oli muuta hälinää ja selitin jotain Danielalle ja Ruuti meinasi karata pariin kertaan kapuloille.Ekalla kerralla söi siis kaksi namia ja nappasi lähimmän kapulan suuhun, kielsin siitä ja jätti kapulan, koitti vielä uudestaan sitä sitten uskoi ja alkoi nuuskimaan. Löytyihän se sieltä takareunasta. Seuraavilla kerroilla söi aina pari namia jotka tuli eteen ja nuuski hyvin, kapulat oli niillä kerroilla eri reunoissa, vikaan jätettiin jossa työskenteli hyvin.

nouto: hyvin hakee aina takaakierrolla, vauhti noutona ei eteen palautusta. Palautuksia pitäisi treenata erikseen, tunnarilla oli myös vähän väljä mun makuun. Tuli aika reipasta vauhtia lähelle ja lähtee kovaa kapulalle.

Rasmus otti luoksetulon, ihan hyvä oli. Rasmus ei osannut seisomaan jäämistä, sitä jankattiin lisäksi. Dicon kanssa katsottiin luoksetuloa ja seisomaan jäämistä.

Ruuti, luoksetulo: Ruutin matka alustalle noin 10-13m ja mun aluksi noin 3m jonka kasvatin noin 10-15m. Vika pysähdys oli noin koe matka ja teki sen äkkipysähdyksenä 30cm päähän alustasta. Eli heti käskystä.

KUVAT