Tänään aamulenkillä nähtiin alussa myös Pia, Jola & Eetu. Jatkettiin eri suuntaan ja kävelytien varressa kahdessa kohtaa.

kaukkarit: kerran ennakoi istumisen, toruin ja kävin laittamassa maahan. Sitten ei annakoinut ja laskin noin 5s väliin. Ei tehty kokosarjaa.

Seurausta: eri pituisia pätkiä. Tein aamulla vanhasta sukasta lelun ja päähän tein fleece pallon. Se mahtuu aika hyvin takin taskuun niin tehtiin sillä. Otettiin eri kohdassa namilla seurausta naksutellen ja meni kaiken tosi upeasti kun ei ollut niin pitkiä välejä. Kyllä se osaa kun haluaa, kunhan saadaan seurauksen motivaatio oikeaksi että tekisi samaa kokeessa. Mulla oli tuolloin vain naksutin kädessä ja noin 10m välein joka käännöksestä tai oikeasta kohdasta naksaus. Sitten otettiin pitempää suoraa ja siinä jotain käännöksiä. Vikan pitemmän keskittyi hyvin ja meni hienosti. Täytyy jatkaa näitä, tänään sujui jo pidemmät vähän paremmin.

liikkeestä seisominen: yksi, häiriötäkin tuli takaa kävelyyn kun pyörät meni ohi.

Rasmus otti myös seurausta: paikka oli aika hyvä ja otettiin askel siirtymisiäkin.

____

päivälenkillä käytiin Kiran ja Ronjan kanssa. Kuvia otetin ja lataan ne myöhemmin, vanhempiakin kuvia rästissä.

lenkillä ei muut otettu paitsi tarpeeseen tulleet häiriö kaukkarit:  Ruuti sikaili aluksi melkein kaikessa. Maahanmeno lonkka-asentoon ja istumaan ei noustu. Ruuti kai oli sitä mieltä että nyt paikalla maataan eikä siitä nousta istumaan, kukakohan koira nyt niin tekisi? Ei ainakaan Ruuti, koskaan. ;) Oltiin yhden tarhan lähellä ja Kira seisoi 2m takana häiriönä ja nosti kättä aina merkkinä. Jonkun aikaa kesti kunnes Ruuti alkoi vähän tottua että siellä takana seisoi joku, välillä unohtui katselemaan myös tarhalaisia. Loppuun naksuttelin siitä kun tahalleen käskin kun katseli jotain muuta. Näitä muistava tehdä nyt moneen kertaan, silloin kun on joku jonka saa häiriöksi.

___

iltalenkillä tokoiltiin jokaisen kanssa R+R+V

Ruutin kanssa aloitettiin seurauksella. Tehtiin rivitalojen parkkiksella ja R+V odotti siinä viereisellä kävely-hiekkatiellä. Aluksi piti vähän katsoa uutta paikkaa vilkuilla myös, sitten ihan hyvää. Mutta tykkäisin vielä innokkaamaasta ja iloisesta. Mutta ehkä vaatia ensin vain toista, pitkää pätkää ja sitten vasta hyvää pitkää pätkää 100% keskittymisellä. Rasmus on niin ihana ja saat tehdä mitä vain ja se tanssahtelee iloisesti.

Rasmus otti vähän seurausta, paikka ihan hyvä ja kahdesti sivuaskeleet vasempaan.

Vili otti sivulletulon ja luoksetuloa. Kyllä papparaisella oli ne ihan hyvin muistissa. Joskus olen pikkusena opettanut. Tulee sivulle takakautta, tarvitsee näyttää oikealla kädellä vähän, melkein osaa istua toistoilla oikein. Mutta se istuminen on puolenmetrin päässä. :D Sitten istumaan paikalle, käsimerkillä ja menin noin 5m päähän ja siitä sivulle tulolla luoksetulo. Vili teki ihan innoissaan. Kyllähän silloin voi namin eteen tehdä jos äiti ei ole näkemässä. Vilistäkin varmaan olisi voinut tulla ihan möllitokoilija jos olisin silloin osannut opettaa tai tiennyt.

Ennen lenkkiä ja lenkin jälkeen otettiin myös kertauksena huomiselle puomin alastulo: Ekat kerta oli vähän lähellä koskiko, ei sellainen kosketus minkä haluan. Pari seuraavaa ei myöskään sitä mutta koski kuitenkin, sitten oikein. Tein niin että juoksin vieressä. En siis paikallaan kutsu edestä. Lenkin jälkeen niin että alastulon jälkeen hyppy. Joko niin että juoksin vierestä tai lähetin hypyntakaa. Meni kaikki kerrat nätisti, palkkana oli keppi. Lelu palkassa on kyllä se hyvä puoli että jos keppi vain löytyy niin on palkka kunnossa, nameja ei oikein kaivella mistää jos ne jää.

KUVAT päivän lenkiltä

Tämä oli niin kaunis Ronjasta <3

1v