Tänään nähtiin Noora ja Fisu klo 12 kilon koululla. Keli oli niin ihana keväinen ja aurinko paistoi ja lämmitti. Mulla oli molemmat R:t mukana.

paikalla makuu: Nyt täytyy alkaa jo treenata koeajalla. Ruuti ei mennyt eka ekalla käskyllä. Katseli vain Fisua vieressä, sanoin katso, ja kun katsoi käskin ja menikin heti tasajalkaa maahan. Sitten olin tasan 3min piilossa. Ja kerran vähän nousin ja kehuin.(turhaa) Makasi molemmat nätisti ei istumaan nousua! Jee!  Laitoin 3min kappaleen soimaan äänettömänä ja siitä katsoin. Tuntui kyllä aika pitkältä. Häiriötä tuli siitä että Noora kävi Fisua palkkailemassa ja lopetti 2min. Huh, onneksi jos saataisiin paikka makuu kokeeseen kuntoon. Nyt kolmeen viime kertaan ei ole noussut. Täytyy kotona ottaa myös noita.

Fisu aloitti seurausksella, jota katsottiin ja kuvasin.

Ruuti, seuraus: suoraa, käännöksiä ja perusasentoja. Ruuti välillä eksyi nuuskimaan jotain. Palkkasin vaihtelevasti. Naksuteltiin myös vasempaan käännöksiä.

Ruuti, luoksetulo: Tuli suht reippaasti mutta eka pysähdys hidas, tai ainakin vrt siihen minkä osaa. Käskin siitä kuitenkin luokse ja palkkasin. Toisella kerralla oli takapalkkana pikku jää pala. Pysähtyi nopeammin ehkä vähän meinasi kääntyä jo silloin. Jätettiin siihen, tähän tarvitaan lisää treeniä. Ehkä vielä takapalkalla, esim kosketusalusta ja sitten ilman.. Kun ei saisi olla sellainen minkä näkee tai haistaa. Avustaja on myös hyvä.

Ruuti, kaukkarit: Aluksi ilman ketään takana. Ennakoi välillä. Laskin noin 3-4s. Sitten pyysin Nooran taakse 2m, enään tuo ei häiritse. Mutta ennakoi siirroksia. Onko jollain vinkkiä ennakointiin? Tai pitääkö alkaa vaatia esim 10s aikavälit tai sitten ottaa vain yhtä siirrosta per kerta.. Nämä on niin helpot mutta pilaa ne helposti kokeessa ennakoinnilla. Päättämätön

Ruuti, neliö: Sitten ruutua, aluksi vein lumikohdan päälle kosketusalustan. Eka puolella kisamatkalla, sitten kisamatkalla noin. Meni hyvin ja reippaasti. Sitten ilman alustaa ja sujui kisamatkalta. Toisesta suunnasta, aluksi alustalla niin saatiin paraspaikka, meni ekalla ilman myös ruutuun muttei ihan paras paikka. Muutama alustalla ja sitten ilman. Eka pitää näyttää alustalla paikka ja sitten sen voi pois ottaa.

Rasmus, neliö: Merkkiä ei ollut niin viritin merkin ohjatun noutokapula pystyyn ja sen päälle nahkainen kosketusalusta. Ekalla kerralla Rasmus meinasi tuoda mulle kosketusalustan mutta sitten hoksasi. Vähän meni aina merkin sivuun ei täsmälleen taakse. Ruutuun juoksi ihan keskelle, juuri oikea paikka.

Rasmus, ohjattu: Eka kerta taisi sujua oikein. Seuraavalla kerralla meinasi mennä suoraan kapulalle. Ja joillain kerroilla tarjosi yhtälumi kasaa. Oikealle mennessä meinasi ekalla kerralla valita keskimmäisen. Sitten oikein. Treeniä siis, kun aika epävarmasti meni.

Rasmus tunnari: Noora teki meille. Rasmus ei eka osannut jäädä kun käännyin, lähti mukaan. Rivistä aloitti reunasta ja nosti heti oman. Eli mielessä oli ja ilman alkua olis varmaan 10.

Ruuti, tunnari: kaikilla kapuloilla, joku 9. Kasassa levitettynä ympäriinsä. Ekalla kerralla nameja mukana ja oikeassa reunassa oma. Ruuti odotti ihan lähtövalmiina että saa sännätä kapuloille, vähän pelotti mitä tekee. Rauhoittelin ja lähetin. Menin puoleen väliin käskemään. Söi namit, paitsi yhden, nuuski kapuloita ja löysi oman, lähti tuomaan ja tuli haju nenään yhdestä namista niin tiputti kapulan, ei kuitenkaan löytänyt namia, etsi kapulan ja toi mulle. Eli oikein. Toinen kerta ilman nameja ja kapula vasemmalla. Nuuski nätisti muita ja toi oman. Matka kai jotain 7m. Taukoa oli viime kerrasta, mutta onneksi oli tuon verran muistissa.

Loppu ajan pennut painivat. Kuvat latailen kohta, eka täytyy karsia ne joku reulu 700kpl. :D Sainkin ne karsittua siis 300kpl.

Ennen treenejä putsattiin muuten myös R:ien korvat. Rasmuksella oli likaa vähän enemmän toisessa korvassa. Ruutilla oli vain jotain pientä likaa muttei vaikkua. Ruuti nautti vanutupolla putsauksesta.

KUVAT (nyt kaikki)

"naisten mies"

lumipallo tuli juuri pahasti kulkureitille niin sen yli piti hypätä pallon kanssa mennessä