Tänään oli Ruutin koitos purina-areenalla. Mentiin ajoissa ja palautin umn kiertopalkinnot. Käytiin lenkillä, tokoiltiin pihassa ja seurattiin kisoja. Käytiin Susanin kanssa koittamassa myös kerran ulkona paikalla makuuta ulkona. Maahanmeno ei ensin sujunut, mutta kun sanoin oikealla tavalla niin meni hyvin. Hieman seisominen on huonontunut vrt mitä se aiemmin oli, ainakin ulkona, siihen treeniä.

Tuomari oli Harri Laisi, ei kovin tiukka.

Paikalla makuu 10: tätä pelkäsin eniten. Onneksi ei pettänyt mua ja makasi kokoajan. Itse käskytin vähän muiden jälkeen maahan, tottunut evl yksitellen käskyihin.

Seuraaminen taluttimetta 8,5: Lähdettiin ja mentiin noin metri yleisöstä sivua, seuraus oli noin Z, 90asteen kulmilla. Ekalla sivulla yksi pysähdys Ruuti vähän taisi vilkaista yleisöön mutta muuten ihan hyvin. Juoksussa jäi vähän jälkeen eikä tullut tiiviisti ja innokkaasti, vähän haahuilun tapaista. Sitten kävelyssä taas hyvää. Ehkä pitäisi tehdä juoksun alku hauskaksi ja yleensä heti alussa siinä palkka. Ja muutenkin siihen enemmän treeniä. Ei ollut harkka seurausta, muttei alokoemaista.

maahanmeno 10: painui kai nopeasti ja seuraus myös ihan hyvää.

luoksetulo 10: Ruuti tuli reippaasti ja suht nopeasti pysähtyi, sekä laukalla eteen ja hyvin sivulle. Vielä paremman stopin Ruuti kyllä osaa.

seisominen 9,5: ehkä voi olla vähän hidas pysähtyminen tai jos sitten liikautti tassua, en tiedä mist' puolikas. Seisomiset muutenkin on huonontunut mitä Ruuti alossa teki tosi äkkiä.

nouto 9,5: Meni nopeasti kapulalle, muttei saanut heti napattua, pyöri vähän maassa otteessa suussa. Nopeasti eteen ja hyvin sivulle. Meni siis siitä kun ei saanut hyvin napattua hyvällä otteella. Ruuti oli tästä innoissaan kun otin kapulan esille -> palkka

kaukkarit 9: Meni hieman hidastellen maahan, taisi pieni viive kunnes meni. Siirrokse hyvin ja nopeasti. Ei noussut ekalla käskyllä sivulle, siitä piste.

estehyppy 9,5: Ehkä pieni viive ennen kuin hyppäsi, mietti hetken kunnes lähti, ajattelin jo ettei hyppääkään. Hyvin istui toiselle puolelle, ja aavistuksen vino eteentulo. Sivulle hyvin.

kokonaisvaikutelma 9: pienet viivee käskyjen noudattamisessa, siitä tuomari sanoi, muuta en muista..

yhteensä: 190p, Kp, 1sija. (Susan ja Misty kelpi 2sijalle, 188p.)

Työskentely oli paljon parempaa kuin alo kokeessa, muttei vieläkään sitä normaalia harkka työskentelyä. Mutta edistystä ja täytyy tehdä taas kisatreenejä.