Tänään lähdettiin kirkkonummelle vähän ennen klo 11.

Rasmuksen vuoroa saatiin odotella ja siinä välissä käytiin lenkillä sekä katsottiin Piinan ja Retun pentuja, joita kuvasinkin.

Rasmuksen koeselostus:

paikalla istuminen 10

paikalla makuu 10: hieman meni hitaasti maahan, onneksi ei rokottanut, katsoi myös taas liikkuria kun tuli eteen.

Koe alkoi yksilöliikkeillä ihan lupaavasti, mutta Rasmus oli jotenkin tosi laiskalla päällä.

Seuraus 7: Alku oli tosi hyvin juoksuun asti, hitaassa taisi kerran katsoa yleisöön. Ja juoksun loppu oli yhdessä kohtaa noin metrin väljää. Seinää kohden juostessä rupesi hidastelemaan. Muuten juoksussa meni lopun aika väljästi.

idari: 8 ehkä hieman hidasta ja seisomisessa lähti vähän hitaasti mukaan.

luoksetulo 7,5: rauhallista laukkaa ja pysähdykset ei kovin teräviä. Sivulle vinoon.

Ruutu 0: merkille meniin hitaasti ja poikittain. Ruutuun hieman reippasti mutta sitä kohden hidasteli ja meni oikeaan etunurkkaan, ja etutassut ulos. Meni oikeaa löntys laukkaa ruutuun sitä pari metriä ennen. Luoksekutsuessa huusin seuraa, jäi makaamaan, sitten tänne käskyllä tuli. Tuomari näistä sanoi että koiran pitää pysähtyä vasta ohjaajan käskystä. Eli kannattaa varmaan tehdä pelkkää merkin kiertoakin, ja sama ruudussa kun Rasmus hidastelee itse sinne, ehkä pitää opettaa ruudun läpi juoksua..

ohjattu nouo 6,5: laiska vanhus Rasmus ravailee liikkeen ja kauhea merkki taas.

metalli hyppy nouto 8,5: Me saatiin tosi pieni este, joku medi korkuinen, ihmettelin sitä vähän. Rauhallisesti meni edes takaisin. Eteentulo ehkä liian väljä, enkä muista tuliko sivulle ihan hyvin. Ei tainnut nirsoilla kapulaa.

tunnari 7: meni kai hitaalla laukalla tai ravilla. Nuuskasi kai ekana omaa, mutta meni toiseen reunaan ja palasi jolloin otti vähän epävarmasti oman, luulin että väärä, mutta oli se oikea.

kaukkarit 5: torvelo Rasmuksella on kai kuulo ja näkö mennyt. Kun ei osannut ainakaan kolmessa liikkeessä noudattaa mun käskyjä. Aina toiselal kerralla vasta mentiin. Luulin että meni jo nollille, mutta säännöissä olikin että tuo vielä sallitaan. Ja ulkona ei mitään ongelmaa. Huuto

Aika possuilua siis ja laiskaa menoa. Tuomari lopussa sanoi vain että rieppaammin olisi saanut mennä, oikeassa siinä oli kun Rasmus oli niin reipas. Ihan eri mitä häiriöharkoissa edistellut ja niin intona ollut. Kai pitää ennen koetta pitää taukoa ja kokeessa treenailla Ruutin kanssa Rasmuksen ollessa puussa ja Rasmuskin pääsee sitten vähän tekemään.

No vähällä treenillä olikin niin ei tuossa mitään. Jos lumet sulaisi voitaisiin reipastua treenaamaan vähän enemmän. Rasmuksen seuraava koe 18.4.

Niin ja yhteispisteet 211, 3-tulos. Sama kuin noin vuosi ja kuukausi sitten pieksänmäellä täsmälleen samoilla pisteillä. Nyt Rasmuksella on 2x211p+ 1-tuloksia. :D

Ruutin kanssa treenailtiin alussa vähän agia kahdella hypyllä ja kepeillä. Sitten tokoiltiin myös avo liikkeitä ulkona ja sisällä. Ulkona ei tehnyt luoksetuloa ensin tarpeeksi hyvin. Sisällä lopussa tokoiltiin myös vähän kun muutkin harjoittelivat kehän puolella. Aluksi keskittyi hankalasti, mutta narupallolla teki ihan hyvin. Ihan hyvää harjoitusta huomiseksi. Kaukkarit nousi aina ekalla. Sekoitti vähän seisomista ja maahanmenoa. Seuraus hyvää kunhan jaksoi keskittyä.

Kuvia Katlasta tokoilemassa ja Piina-Retu pennuista (kuvia saa käyttää koirien omistajat)

Kio sai hännässä roikkujan

Kio (om. Miia, jolla Robi seropi)

kutittaa

Kio ja Hohto

Ritni (Nesquick )

Hohto(Caramelgirl) ja Kio

Deri, Candyman  (om. Tiltu) (yllä ja alla)

Hypno (Hotchocolate)