Eilen oltiin purinalla taas pääsiäiskisoissa. Oltiin ekalla agi radalla, hyppyradalla ei jolloin käytiin kotona ja sitten tultiin takaisin agilityradalla. Ekasta radasta sain kännykälle videon, tokalla radalla olin niin vikana että Emmi ja Tiia S. lähti jo. Ruuti ei ollut mukana kun en agilitya vielä ota että jalka saa vain ihan parantua vaikka se onkin sen perjantai illan jälkeen ollut normaali.

1 rata(A): siitä on kuva jonka laitan myöhemmin. Alussa oli vaikea keppi kulma keinulta, sen jälkeinen hyppy ja putki oli hieman haasteellinen jotta koira kääntyisi putkesta oikeaan suuntaan. Ohjasin sen niin että vedätin paljon kepeillä ja juoksin itse ulkokautta. Tein valssin putken jälkeen olevan hypyn taakse, Rasmus kääntyi oikein putkesta. Sitten tajusin siinä hyppyjen kierrätyksessä että kerkeän leikata edestä renkaan edessä, pääsin siis heti oikealle puolelle, Rasmus meni hyvin A:lle. Koski kai suht hyvin en muista ja siitä heitin putkeen, en tehnytkään pakkovalssia. Loppu hyvin ja okserikin. Puomilla ohjasin hieman kauempaa mutta koski hyvin, loppu suora ihan hyvä myöskin. Tulos: 0, sijoitus 13/84(15nollan tehnyttä), -2,49s.

2. rata (C): Toinen rata alkoi kauhealla tavalla, kunnon juoksu suora alussa! toinen este oli A eikä voinut jättää kauaksi. Se sujui kuitenkin suht hyvin ja Rasmus vähän irtosikin. Pituuden kohta oli vaikein ja se sujui myös oikein, siitä tiukka haltuun otto ja sain hypyn oikealta puolelta, valssilla seuraavalle hypylle ja pari hyppyä lisää putkeen, josta otin edestä leikaten, keinun meni nyt vähän paremmin valssilla heitin kepeille ja loppu ihan hyvin. Tulos: 0, sijoitus 15/75(21nollan tehnyttä), -4,25s.

Nyt on sitten sm-nollat kasassa ja riippuen mm nollista milloin niiden hankinta aika alkoi..

Ratapiirrokset tulee illemmalla ja 1 radan video.

-ratapiirrokset lisätty