Kuviin linkit:

 
- videoita kuvattiin myös tänään Ruutista ja Remusta, niitä laita jossain vaiheessa.
- Tänään lähdetään neljän jälkeen kisoihin.

 VIDEOT

-Remun videot

- Ruutin toko videot 10.4

Käveltiin lenkki aamulla samalle kentälle. Aloitettiin paikalla makuulla: Ruuti nousi taas kun olin kävelemässä pois. Toruin siitä ja pysyikin kokomakuun 3min. Lopuksi palkattu vapautin käskin takaisin maahan kävin piilossa ja palkkasin pysymisestä. Rasmus sai tyytyä vain katseluun kisojen takia, paitsi osallistui se paikalla makuuseen.

Ruuti aloitti liikkeillä. Halusin videolle liikkeitä ja päädyttiin ottamaan sitten kisaomainen treeni ilman noutoa ja hyppyä.

seuraus: ihan hyvää oli. Naksuttelin matkan varrella hyvistä mutten palkannut. Niin valpastuu aina ja tietää tekevänsä oikein. Juoksussa myöskin, kun meinasi välillä siinä katsella enemmän eteenpäin. Muuten ihan nättiä eikä painanut.

liikkeestä maahanmeno: huomasin itse käskiessä että pää hieman liikahti alaspäin. Unohdin tähän takaakävelyn, joka ei ole Ruutille kyllä yhtään vaikea.

luoksetulo: nopea stoppi ja jos muistan jäi suht suoraan. Hyvin odotti käskyä, itseä pelotti että varastaa. Eteentuli vähän liian väljästä käskin korjaamaan. Sivulle hyvin oikean paikkaan.

liikkeestä seisominen: muistin takaa kävelyn, pysyi paikoillaan. Naksautin kun seisoi kun tulin takaisin sivulle.

kaukkarit: Ei olla harjoiteltu ollenkaan sarjana ennakoinnin takia, vain ekaa nousua. Nyt siis, en muistanut onko niitä 4 vain 6 siirrosta niin otettiin kuusi. Ruuti ei mennyt ekalla käskyllä maahan, katseli jotain muuta. Vika maahanmeno myös epäonnistui, kiirehdin ehkä liikaa takaisin tulossa olin jo tulossa kun oli menossa maahan muttei sitten mennytkään.

Palkkasin välillä liikkeiden jälkeen ja ihan kivasti teki töitä. Ehkä vähän korkeampi vire voisi olla mutta ihan hyvä noinkin.

Ruuti ja Remu leikki vielä vähän ja sitten lähdettiin kotia. Ruutilla meinasi tänään jo mennä hermot Remuun kun sisällä se ei osannut rauhoittua ja ulkona halusi kokoajan melkein riehua. Ruuti vähän sitten pöllyttelikin pöljää riiseniä joka ei muuten tajunnut ettei Ruu enään halunnut leikkiä. Cia oli siis meillä yötä kun ollaan poikien kanssa keskenään pääsiäinen.