Tänään kun ei mentykään Mialle kun sille tuli töitä niin päätin lähteä kentälle kun oli koeviikon takia vapaapäivä. Aina pitää jotain keksiä tehdä jos vapaata. :D

Jäätiin pysäkkiä ennen ja käveltiin hiekkateitä pitkin kentälle. Siinä matkan varrella pariin otteeseen jäätiin kuvaamaan kun keksin paikkoja.

Kenttä olikin aika jäinen niin aika kauan meni kun lapion kanssa otin jäät pois kontaktejen päädyistä. Nostin hypyt sulaneista kohdistaan ja laajensin vähän niiden aukkoja että lähtee niisä hyvin sulaamaan. Kengät oli ihan märät jo puolessa välissä.Treenailtiin sitten keppejä jotka ei ollut liukkaat ja hypyltä niille eri kulmia. Ja kontakteista puomia.

Rasmus, puomi: alastuloa ensin pelkkää kontaktia eli nousee pelkälle kontaktille meni oikeaan asentoon ja vapaa käskyllä sai tulla hakemaan palkan, taikka heitin sen eteen. Aluksi oli tosi hidasta. Noin 5s kesti saada ne tassut maahan. Ja itse meinasin välillä vapauttaa hyvä käskyllä tai naksautuksella. Sain keskittyä itsekin että vain vapaa:lla lähdetään.

Harjoiteltiin toisessa päädyssä samaa ja pari kertaa kokopuomi. Loppua kohden vähän ripakammin. Muttei vieläkään että menisi heti tassuineen sinne oikein. Eka pitää nousta, miettiä, siirtää yksi tassu, miettiä ja siirtää toinen. :D

Rasmus, kepit: eri kulmista, näitä kahdella kertaa, kuten puomiakin. Kirjoitan vain yhteen. Aika hyvin haki joka kerralla kepit. Samanpuolen sisäänmenossa kerran kun ei katsonut ja lähetin läheltä väärin, mutta muuten oikein. Rasmus pujottelee niin pää pystyssä ja pomppien että hidastaa. Voisi ehkä olla palkka odottamassa keppejen päädyssä maassa jos menisi matalammin. Myös hypyn kautta siis noita.

Ruu, kepit: Hypyn kautta ja ilman hyppyä kulmissa. Toisenpuolen sisääntulossa oli vakeinta se kun meni kovaa ja ajautui 2 väliin. Tätä jankattiin jonkin verran ihan pelkästään ja naksuttelin oikeaa sisäänmenoa ja vapautin välillä pelkästään siitä. Hypyn kautta meni välillä suoraan 3 välistä sisään ei kiertänyt oikein. Mutta väärän jälkeen korjasi toistolla. Treeniä ja treeniä. Pihaan jos jossain vaiheessa saa pystyyn 2x2 kepit.

Ruu, puomi: paristi tuli loikalla. Niin heitin pallon eteen palkaksi odottamaan. Silloin menee paremmin kun alhaalla kohde mitä päin juosta. Hyviä kosketuksia näin. Otin siikekkeen myös jatkoksi mitä kohdin jatkaa juoksemista niin näin suurin osa okein. Kun olin vasemmalla puolella niin tuli kerran loikalla. Sitten ravilla varovasti ja sitten ihan hyvin. Toiseen suuntaan myös hyvin, ja niin että olin jäljessä. Viimeksi jäi hidastelemaan tai hyppäsi vinosti pois.

Harjoitetiin Ruun kanssa vielä tiilille nousua, ensin etupäätä joka oli helppo. Mutta takapäätä ei millään tajunnut. Täytyykin opettaa vaikka portailla takapään nostoa. Tiilin paloilla voi sitten myöhemmin kahdella 2kpl opettaa näyttelyseisomis asentoa ja muuten temppuiluna. Tai muulla tukevalla alustalla.

KUVAT

Tälläinen tuli vastaan Viliä käyttäessä(kännykällä otettu)

_smaller.jpg_smaller.jpg

 

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

hienostelija

_smaller.jpg

_smaller.jpg

kentällä alkuveryttelyt

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg