Ruuti pääsi tänään näkemään ison kaupungin elämää kun lähdettiin kuvis katuvalokuvaus-tehtävän parissa Helsingin keskustaan. (päätettiin Danielan kanssa ottaa koirat mukaan)

katuvalokuvauksen parissa tuli räpsäistyä muutama kuva koiristakin. :D

KUVAT

Tultiin paikalla junalla että oli aikaa noin 15min. Otin Ruutin kanssa seurausta tai naksuttelin kontaktista kun käveltiin rautatieaseman talolle. Hyvin ohi kulkevista ihmisistä huolimatta tarjosi kontaktia.

Asfaltti alueella kaukojunien lähtö päädyssä nurkassa odotellessa treenailtiin tokoa

seuraus: ihmishäiriössä ja sitten vähän käännöksiä ja perusasentoja. Hienosti seurasi, hyvä kontakti ja ei häiriötä ihmisistä. Saatiin myös hyvä häiriö -pulu! seurautin tahallaan pulun perässä, onneksi ne on aika kesyjä. Palkan kun annoin Ruui yleensä katsoi pulua mutta hyvin seurasi myös sitten. Kahdella eri pululla, kun eka säikähti ja sitten molemma lähti niin lopetettiin.

jäämiset: ensiksi tehtiin maahanmenoja, äänen sävy oli aluksi osakseen huono ja ei Ruuti muutenkaan tajunnut nyt käskyä. Tarjosi ensin istumisia. Vähän käskevämmällä äänellä meni, niin tarkkaa. Välillä toimii tietty äänen sävy ja välillä toinen. Sitten seisomisia. Kimeä, korkea, lyhyt top. Sen erottaa kyllä aina. Sitten istumisia, sitta. Nämä sujui nyt hienosti. Painui heti istumaan käskystä. Naksautin heti ja palkkasin.

kaukkarit: ekasta istumaan noususta palkka. Sitten lähempää myös evl siirrokset. Nyt alkaa hoksata seisomasta istumaan peruutusta. Saman teki hienosti iltapäivällä metsässä.

Kuvien laatu on koneella parempi, mutta näin vie vähemmän tilaa, pieni epätarkkuus johtuu siitä.(paitsi näin pienessä koossa ei se näy)

_smaller.jpg_smaller.jpg

_smaller.jpg

"Kyllä mä ymmärrän, älä sure"

_smaller.jpg

_smaller.jpg