Tänään nähtiin Viikissä Mia ja sen koira Robi ja Kio. Mentiin bussilla kentälle, Mialla oli vain Robi mukana. Tokoiltiin kentällä nurmikko tottiskenttä.

Paikalla makuu: Ruuti nousi istumaan noin 10m jälkeen juuri kun kerkesin melkein piiloon. Kielsin siitä ja sitten makasikin ihan hyvin 3min. Toisella kentällä treenasi aussi ja tyypillä oli autossaan myös kolme koiraa jotka siellä vapaana ovi auki. Ruuti katseli niitä ja välillä treenaavaa aussia.

Seuraus käskytettynä: hieman haahuili paikoittain ja joissain kohdin kiinnostavia hajuja. Otin saman kaavion naksutellen uudestaan ja paremmin meni. Otettiin myös narupallon kanssa tarjoamisseurausta. Sitä teki ihan hyvin.

Liikkeestä maahanmeno: ehkä aavistuksen hidas.

luoksetulo: Reippasti tuli, ei ennakoinut ja nopean stopin teki taukoon nähden. Reippaasti lähti seisomasta mutta ihan vinoon eteen. Otin askeleen taakse ja palkkasin suorasta.

liik. seisominen: ihan hyvä, pysyi myös takaa kävelyn paikallaan.

nouto: otettiin kai kerran käskytyksellä ja sitten itsenäisesti. Treenattiin takaakiertoa ja sitten otettiin myös vauhti noutoja. Hajut kiinnosti myös paljon. Myös sitä että ohjatun kapula pystyssä ja eteentuloja.

siirryttiin toiselle kentälle kun aussin kanssa treenaava lähti.

hyppynouto: tällä kentällä oli tokohyppy niin treenattiin sitä. Ensin jäin suuhun kapulan ja kävelin hypyn toiselle puolelle. Pari kertaa tiputti, on siis vähän unohtunut tuo pito. Tai välillä rupesi nuuskimaan maata ja kapula tippui. Harjoiteltiin siis ensin tuota palautusta. Pari kertaa niin myös että kapula metrin päässä edessä, yhden kerran ohitti kun ei saanut suuhun. Sitten ihan hyppynoutona ja oikein sujui. Vaikka kerran meni vinoon että olisi voinut tulla ohikin.

liikkeestä istumista: ensin tarjosi maahanmenoa, mutta kerran avulla meni sitten oikein.

kaukkarit: tehtiin ensin avo istumaan nousu noin 15m matkalta. (eli kolme kertaa pidempi matka) Nousi heti. Ruuti tarjosi seisomisia niin treenattiin sitten seiso-maahan siirrosta. Istu-seisoa ei treenattu.

luoksetulo: yksi vauhtiluoksetulo ilman stoppia

ruutu: lainattiin Mian pakastin rasian keltaista kantta. Ensin naksutin paristi sen koskemisesta ja sitten vietiin se ruutuun. Ketjutettiin kokomatka, alusta oli takareunassa ja välillä pysäytin keskelle tai vähän ennen alustaa. Sitten hain lehtiä ja peitin alustan. Yhtä hyvin meni, yhdessä vaiheessa keksi sivusta kiinnostavat hajut joista sain kieltää ja hakea pois. Sitten vahtia ettei mennyt sinne. Jätettiin hyvään kun ei välittänyt hajuista. Ihan kivalla mallilla ruutu, alustaa ei siis näkynyt yhtään tuolloin.

käveltiin metsän, hiekkateiden ja pellon poikki Mialle. Pellolla Ruuti ja Robi leikkivät ja juoksivat lätäköissä. Niillä oli hauskaa ja juoksi paljon. Sitten mentiin käymään Mialla ja jätettiin Robi kotiin ja otettiin Kio ja Ruuti lähi nurtseille. Sisällä Ruuti vähän murisi pikku pennulle, mutta ulkona oli ihan nätisti. Paristi meinasi alkaa leikkiä liian rajusti josta huomautin. Kun oltiin oltu jonkun aikaa mentiin Mialle odottamaan kun Mian sisko Tia oli tulossa Keiko kelpi pentunsa kanssa myös. Sitten mentiin nurtseille taas Kion, Ruun ja Keikon kanssa.

KUVAT

_smaller.jpg

_smaller.jpg_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

kaukkareita

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg

_smaller.jpg