Aloitettiin harkat aiemmin kun ei ollut paljoa tulijoita meidän ryhmässä muita kuin mä.

Tehtiin taas varmaan tavoitetreeni ryhmäläisten rataa.

Ruuti aloitti mutta kolautti jalan tokalla esteellä rimaan ja linkkasi sitä. Taluttelin vähän aikaa ja vein sen sitten autoon ja otettiin Rasmus ensin. Rasmuksen kanssa medi rimoilla kun ei jaksettu nostaa.

Rasmus meni hyvin ja varmasti, eka kerta oli vähän hidas ja itse tein hypyn 11 pyörityksellä ja törmäsin hyppyyn.

Sitten otettiin enemmän raivolla ja menihän se lujempaa.

Koitettiin kellottamalla hypyt 10-11, kännykän sekuntti kellolla joka ei ole nyt ihan tarkin niin pyörityksellä aika 3s ja twistillä 4s. Vaikka pyöritys tuntuu hitaammaalta.

Sitten Ruuti vuoroon, nyt ei ontunut enään yhtään. Ekalla kertaa olin 3 hypyllä myöhässä niin meni väärään putken suuhun, sitten kun jätin sitä enemmän hyvin haki putkeen. Hypyn 16 jälkeen oli vaikea mennä 7 hypylle, tai jätin liikaa ja tuli ohi. Tarvitsee pikku vekin että menee myös hypyn. Tuo oli kaikista vaikein radassa Ruulle. Kepeille menossa olisi pitänyt ottaa haltuun paremmin hypyllä 8 niin lenkitti sitä vähän ja väärin kepeille. Uusiksi nyt parempi käännös mutta monesti jätti kepeillä aina 2 vikaa pujottelematta. Keppejen jälkeisiä hyppyjä en saanut ihan oikeanlaisesti kuvaan mutta ne on vähän alempana. Koitettiin twistiä hypylle 11, mutta siinä se oli aika vaikea ja puomi vetämässä. Treenattiin ihan namilla ja kun tajusi niin sujui liikkeessä. Testattiin myös valssilla, lenkitti hypyn 10 jälkeen. Poispäin käännöksellä oli tosi vaikea ei tullut käteen ja sylkkärillä aluksi meinasi mennä väärin mutta kun kuunteli hyvin ja tosi tiukat käännökset hypyllä. Sylkkäri tai twisti siis. Puomilla oli kaari, aluksi ohjasin sen läheltä sujui kuitenkin vaikka luulin että menisi kyllä väärään päähän kun kova vauhti. Hyvä että ollaan näitä treenattu että hakee paremmin mun puoleiseen ja täsputkea. Mutta kun kaaret oli niin tehtiin niin että juoksin 14 hypyn toiselta puolelta niin oli vielä selvempi koiralle. Loppu hypyt sujui ihan hyvin, yhdellä kertaa tiputti riman 14 hypyllä, yhtään muuta rimaa ei tullut alas.(paitsi se ihan alussa)

Käytiin iltalenkki puolarmetsän nurtseilla ja koitin istumisen molemmilla käskyillä sit ja istu, molemmilla osaa. Ainakin jos kävelee rauhallisesti. Paikalla makuuta pitää vain treenata. Luustokuvien rauhoitusainetta pitäisi saada myös 7-8pvä niin silloin on ok varoaika bh-kokeeseen, mutta jos sitä ei jostain syystä saa pitää peruttaa se bh.