Tänään aamulenkillä mentiin tokoilemaan.

Ruuti aloitta katsekontakti harjoituksilla: äiti teki häiriötä eritavoin. Sanoi käsky tai sitten koski maata ja käveli ympärillä. Ruuti alussa meinasi vilkaista mutta sitten meni jo hyvin. Otettiin myös seurauksessa niin että kierrettiin ja pysähdyttiin viereen (bh:ta ajatellen).

Ruu, seuraus: videolle otettiin sitten sen jälkeen seurausta. Nyt teki paljon paremmin seurausta, huomattavasti toi kyllä auttaa. Videolle kaksi L seurausta. Voin jommankumman laittaa myös näytille myöhemmin.

Ras, seuraus: Ensin katsekontaktia samalla tapaa, Rasmus teki paljon huonommin vilkaisi aina. Otin puoli kurkkarista kiinni ja kiristin jos katsoi ja sitten naksuttelin kun ei katsonut. Alkoi parien toistojen jälkeen tajuta ettei saa katsoa. Sitten vaadin että kesti vaikka kaksi maahan kosketusta. Samaa seurauksessa, tultiin kohden ja melkein kun ohitettiin äiti koski maahan. Aluksi katsoi mutta sitten ei enään häiriöt tepsinyt. Otettiin sitten seurausta videolle, kylmiltään. Itse voin sitten katsoa tarkemmin miltä näyttää. Sivulle askeleet teki vähän huonosti.

Ras, ruutu: ensin merkkiä ja sitten myös ruutu. juoksi sisään hieman sivusta mutta korjasi aika hyvin keskelle. Mutta kun odotin vähän meni ilman käskyä maahan. Kaukkari käsimerkillä + käsky käskin ylös. Tämän teki kahdesti toisella kerralla myös. Molemmat myös videolle. Sitten erikseen sitä seuraamiseen tuloa. Mitä viimeksi saatiin neuvoa miten saada tulemaan tiiviisti. Vein ruutuun maahan ja kävelin kaavion ja kutsuin seuraamaan. Ja kun oli metrin päässä käännyin tiukasti oikealle ja siitä palkka. Huomattiin sitten että tänne-käskyllä tekee pikkku lenkin ja seuraa-käskyllä tuli huomattavasti paremmin. Noita pari toistoa.

Ras, ohjattu: vasempaan, äiti vei kapulat. Merkille meni melkein kaikki ekat kerrat laiskasti. Joistain käskin takaisin. Odottelulta lähtee laiskasti. Suunnat oli hyvin muistissa merkin kohta myös vähän hakusessa. Ruutua tehdessä ei ole merkissä mitään ongelmaa. Mutta hyvä että pääsin tuota hinkkaamaan.

Ruulle koemainen treeni. Jätin namipussi taskun ja narupallon repulle ja näytin että ne jäi. Sitten otettiin pikku seuraus pätkiä ja jäämisiä yms helppoa. Ja välillä vain sitä että mentiin lähtöpaikkaan sanoin valmis ja vapautus. Pallosta kuumeni aika paljon ja vähän inisi yms. Mutta ehkä kisoissa kuitenkin niin parempi. Seuraavalla kerralla voi vaatia parempaa mutta ensin että kestää hyvällä vireella työskennellä. Nyt teki tosi kivasti.

Ruu, metsku: taas hieman ällötti. Otettiin vauhti noutona ja sitten että toi eteen myös. Treeniä usein tähän.

Ruu, tunnari: aluksi meinasi lähteä mukaan mun kääntymisestä. Sanoin paikka aina ennen niin pysyi. Ilman ongelmia etsi hienosti ympyrältä oman ja toi mulle. Taitava oli. :) Täytyy ihan erikseen harjoitella tuota kääntymistä. Ja tunnarilla myös riviä, mitä ei olla aiemmin tehty.

___

päivälenkillä metsässä katsekontaktia molempien kanssa häirittynä. Oli paljon vaikeampi kun ajattelivat että äiti etsii keppejä. Täytyy vielä tehdä kentällä helpompia ja kun niissä ei haastetta tehdä metsässä.

iltalenkillä Ruutin kanssa seurausta, asfalttitiellä ja kotipihassa. Liikkeelle lähtöjä niin että kontakti pysyy, jos ei pysynyt pysähdyin heti tai peruutiin. Tehtiin myös että menin melkein seinää päin, häiriönä. Vasempaan käännöksiä myös, pysähdyin niihin taas että saatiin juuri oikeanlaisesti, välillä meinasi yrittää tehdä liiotellusti. hienosti keskittyi pihassa ja tiellä. :) Nyt ei ollut taas mitään edistystä yms, kun keskittyy niin tekeekin hyvin.

estehyppyä Ruun kanssa. Ekalla kertaa jätin istumaan ja otettiin vain luoksetulo hyppy, hyvin eteen. Sitten kahdesti liikkeenä hyvin sujui ja istui aina. Estehyppy oli aika matala joku 30cm pitää ehkä normaali korkuisellakin ottaa kun sillä ei voi yhtä lähelle jäädä. Estehyppy pihassa ainakin on yksi lemppariliike ruulle.