Tiistaina nähtiin Ruutin sisko Isla (S. Bianca) Helsingissä, kun ne olivat käymässä Kajaanista. Mentiin lenkille seurasaaren lähelle, ensin mentiin metsä/hiekka tie reittiä, jossa koirat sai olla vapaana. Leikkivät myös ja Isla etsi joka vesilätäkön. Mentiin vielä yhdelle rannalle, jossa saivat uida ja leikkiä ja sitten takaisin tulo matkalla kentän ohi mennessä käytiin siinä myös tokoilemassa. Otettiin vähän paikalla makua, Ruuti näytti seurausta, ja jäämiset. Katsottiin sitten Islan kanssa yksitellen juttuja ja neuvoin kuinka opettaa. Aika samankorkuisia olivat, Islalla vain paljon enemmän turkkia.

Kuvia otin myös, ne lataan nettiin kun kerkeän.

----

Pihalla treenailtiin keppejä eilen, eri kulmia hypyn kautta. Aika hyvin sujuivat. Vaikein oli 90asteen kulmaa jyrkempi avokulma ja siihen ohjaus takaaleikkauksella. Takaaleikkaus ajoi sen verran eteenpäin, mutta alkoi sekin sujua. Hienosti irtosi vaikealle keppi kulmalle.

Iltalenkki käytiin pitkällä lenkillä. Treenailtiin perusasentoja, vaadin ennen suojatietä ja vastaan tulijoiden häiriössä sivulle tuloa. Rasmukselle opetin viereen käskyllä oikealle puolelle sivulle tuloa. Sekotti namiohjauksella kasin peruutus temppuun ja ryntäsi välillä siitä aina peruuttamaan mua ympäri.

Tämän päivän harkat jää välistä kun itsellä kurkkukipeä, huutaa ei pysty ja muutenkin kuumeinen väsynyt olo. Sunnuntain ja maanantain koirat eli pelkällä lenkkeilyllä, ei mitään treeniä jonka huomasi maanantaina siitä että vaikka käytiin pitkällä lenkillä, joko kuljetti kokoajan Ruu lelua tai sitten 5min välein ulkoovella että päästäisinkö ulos, ulkona voi aina haukkua ohi kulkevia ihmisiä. :D

  

sekuntin päästä se oli Ruutilla..

Täältä voi tehdä kaikenlaisia löytöjä!

Puu kaatuu!

Ruutilla silmät kiinni