Pyöräiltiin tänään Karakallion vieressä olevaan Kuninkaisiin, jossa on iso hiekkakenttä ja aika rauhallinenkin. (ei koulua vieressä vain tarha) Ruuti osasi suht nätisti mennä pyörän kanssa, veti kyllä kokoajan remmi kireällä ja mentiin ravi vauhtia.

Ei huvittanut yhtään lähteä ast:n harjoitus tokokokeeseen ja kun Ruutilla oli jo eilen niin rankka päivä.

Kerkesin tokoilla Rasmuksen kanssa( tai tottistella) seurausta: otettiin remmissä ja niin että jos edisti nyppäsin remmillä. Hyvin meni ja tosi iloisesti. Muistin itse kehua ja palkata. Rasmusta ei saa oikein samalla tavalla innostumaan tai riehaantumaan kehuista kuin Ruutia. Se on sen verran rauhallisempi. Teki tosi upeaa seurausta ja keskittyi hienosti, jos vilkaisi muualle nykäsin remmillä, muttei tarvinnut kuin ihan harvoin. Otettiin häiriö seurausta kun Cia tuli ja mentiin niitä päin,

Hain Ruutin sitten bh paikalla makuuseen. Vein reunaan ja itse menin noin 30m päähän selin. Makasi kokoajan hyvin ja luoksetulosta ei häiriintynyt myöskään. Vaikka tätä pelkäsin. Oli tosi rauhallisesti lonkkasennossa aina kun katsoin. Cia sanoi meille "koira maahan" ja sen jälkeen käskin. Ruuti tuijotti Ciaa ja jouduin toistamaan käskyn.

Mentiin paikalla makuun jälkeen treenaamaan sitten sivulla ollessa katsekontaktia. Aluksi katsoi kun Cia sanoi koira maahan, naksuttelin kun kesti ja nyppäsy väärästä. kesti Ras sanan mutta Ruusta katsoi joka kerran. Cia seisoi remun kanssa niin ei otettu sitä että ihminen koskee maahan edessä.

Sitten Ruuti liikkeisiin. Otettiin ihan koemaisesti että näen miten menee. Seuraukset oli niin pitkiä ettei kestänyt keskittyä niitä hyvin. Oli siinä vieressä kävelemässä ja välillä vähän väljää. Ei kuitenkaan jäänyt jälkeen mitenkään. Ehkä 2 kertaa kehuin. Kuitenkin pysähdyksissä hyvin, juoksu taisi olla aika kauheaa, hidas kävely hyvää. Ihmisryhmää pitää harjoitella, pyytää vaikka agi treeneissä tai jossain.. Cialle tehtiin, eka meinas sitä katsella, sitten meni jo hyvin vapaanakin. Vapaana seuraus oli aika samanlaista, alku oli hieno kun olin kehunut ja innostanut eleellä. (tiesi että namirasia odottaa). Mutta noin 20m jälkeen alkoi jo latistua. Nyt pitää harjoitella vain kaaviota osissa ja yllättää siitä palkalla. Mutta hyvä että kuitenkin tulee hyvin mukana ja ei onneksi olla niin tiukkoja pk-puolella.

liik. istumista ollaan tehty tosi vähän, jäi alussa seisomaan. Sitten aina lyheltä matkalta meni oikein, kai silloin keskittyi mutta 10m jälkeen ei niin miettinyt aluksi käskyä. Sit käskyllä toimi vähän paremmin. Mutta tehdään näitä sitten viikkoa ennen tokokisan jälkeen vahvistaen. Tehtiin niin että liikkeestä istuminen ja sitten palaan sivulle ja samasta kohtaa suoraan liik. maahan ja luoksetulo. Parin toiston jälkeen tajusi jo että istuminen eka ja sitten maahan. Remu saatiin käräytettyä paristi paikalla makuusta kun se lähti mun tänne käskystä. Tehtiin ihan sen lähellä. Liikkeitä on niin vähän, seuraukset vain kauheimmat.

Otettiin välissä Ruutista kuvia ja sitten otin vielä avo luoksetulon.

Ajattelin ottaa kun oli 2 narupalloa niin näytin molempia. Heitin toisen takapalkaksi ja toinen oli mulla jota näytin kun jätin. Jäi hyvän stopin ja kutsuin siitä luokse ja vauhti luoksetulona se loppu jalkojen välistä. Hieno oli. Pitää näitä tehdä lisää nyt tuli vikan pätkän kovaa ja stoppi myös nopea. Sitten toinen kerta ja vapautustakapalkalle. En tiedä minkälainen päivä Ruutilla välillä on kun välillä luoksetulossa keksiin kaikkea maahanmenoja ennakoi ja välillä tulee niin upeasti.

Jos 30.5 kokeesta tulisi ykkönen, sitten kyllä vetäydytään treenailemaan asenne ja työskentely kuntoon. Haluan että kestää hyvin bh seuraus kaavion tai täydellä keskittymisellä toko seuraus kaavion. Sekä opetellaan sitten ahkerammin kaikkia liikkeitä ylemmistä luokista. En viitsi maahanmenoa ainakaan luoksetuloon opettaa vielä kun sitä jo ennakoi ja otettu ehkä 5 kertaa noin kuukausi sitten ainakin..