Eilen Rasmus oli AST:n nasta cupissa. Olin töissä suurimman osan ajasta ja kuvasin myös paljon kisoja. Paikalla näin Tiia S:n aussi pennun ja Miian Kion ja sen sisarukset kun oli pentutreffit, joita menin myös kuvaamaan.

Rasmuksen luokka oli vikana, Rasmus oli innoissaan kun pääsi ulos autosta. Lähdettiin radalle kolmantena, rata oli suht helppo ja Rasmus koski hyvin kontaktit. Saatiin nolla joka riitti luokkavoittoon. Saatiin säkki RC:tä ja suklaa levy. Hyvä kun Ruu ja Vili syö sitä.

Nasta cup kuvat+Pita aussi pentu

Piina-Retu pennut puolarmetsässä

___________

Tänään lähdettiin aamupäivällä ajamaan Porvooseen SBCAK:n tokokokeeseen. Kokoaamun satoi vettä ja paikanpäällä myös, mutta juuri ennen paikalla makuuta ilma alkoi kirkastua, yksilöliikeissäkään ei satanut, tosi hyvä tuuri.

Paikalla makuuseen mennessä ja siellä Ruuti haahuili vähän, vieressä oli ihanan tuoksuinen tyttö. Käskin kovalla äänellä maahan, meni hieman muita myöhemmin, mutta ei tullut toista käskyä, meni kuitenkin vaikka luulin ettei ole kuulollakaan. En tiedä mitä tehnyt paikalla makuun aikana, voi olla että nuuskinut narttuun päin, ei ollut tutut katsonut. Nousi ekalla ylös. 8½

Seuraus 6: Osittain ihan hyvää, mutta oikealle käännöksissä kahdesti eksyi haahuilemaan tai jäi jälkeen. Juoksussa katsoi eteen, mutta onneksi oli ihan lyhyt pätkä.

Liikkeestä maahanmeno 7½: Ei lähtenyt mukaan ekalla käskyllä, jäi istumaan, jouduin kutsumaan uudestaan ja sitten vasta tuli. Hyvin maahan, ja ekalla ylös.

luoksetulo 9: Tuli reippaasti, muistaakseni nopea stoppi, ja aika samaa vauhtia takaisin, sivulle hyvin. En tiedä mikä vei pisteitä. Kommentin mukaan vartaloapua alussa ja lopussa, täytyy tähän kiinnittää huomiota.

liik. seisominen 9: suht hyvä seuraus, jäi hyvin seisomaan, en tiedä kuinka nopeasti. Hyvin sivulle.

nouto 9: teki hieman kaaren kapulalle, tuomari piirsi oikein viivan minkä yli pitää kapula heittää. Toi hyvin eteen reippaasti ja hyvin sivulle. Kai se loiva kaari vähensi..

kaukkarit 9½: Ekalla käskyllä maahan, ehkä hieman vinoon, hyvät siirrokset, ei annakoinut ja ekalla ylös.

estehyppy 6½: haahuili sivulla enkä saanut kontaktia, hyppy käskyllä lähti mutta pieni viivästys ennen kuin lähti käskystä. Istui ihan nopeasti ja takaisin hypätessä oli takajalka rapsahtanut esteeseen.

kokonaisvaikutus 8: Koira olisi saanut olla innokkaampi.

Yht: 165p, eli riitti 1-tulokseen.

Vire ja työskentely oli vähän parempaa, ja kehut innosti. Loppua kohden meni huonommin ja taas oli tosi vaikea saada sivulle. Joko käsi merkillä tai sitten parin käskyn jälkeen. Mutta oli apua tuosta namikuppi jutusta, se ei kerennyt ihan valmiiksi vielä kyllä.

Niin ja tuomari oli Carina Savander Ranne.

 Sijoitus tulokset löytyi nyt netistä: 4/10, voittajan pisteet 169,5p eli tosi vähän eroa! tiukkaa tuomarointia. 2p oli eroa 3sijaan.