Perjantai iltana mentiin vasta ihan klo 8 nasta cuppiin. Käytettiin ensin koirat siinä lenkillä ja sitten otin Ruutin siihen katselemaan. Harjoiteltiin vähän koirien ohituksia ja sitten otin kuvia kelpi ja 2 tervu pennusta, yksi oli tutun, jonka kanssa oltiin oltu jälki ryhmässä ja agilityssa olin kouluttanut. Ruuti sai silloin harjoitella maahanmenoa, se oli vähän uhoilu päällä ja vähän pennuille uhoili, en päästänyt niiden luo kun oli kiinni.

Mentiin Ruutin kanssa mukaan viemään koiria leikkimään nurtseille, suurin osa bortsuja(Piina, Hohto, Ritni, Pipa ja Pimu) ja kelpi pentukin tuli katsomaan pörröisten "isoveljiensä" kanssa. Ruutista huomaa että siitä on tullut iso poika, ennen se olisi riehunut jokaisen pennun kanssa, mutta nyt se juoksenteli ihanien tyttöjen perässä tai haaveili jostain tytöstä.

Rasmus oli maxi kisaavissa numerolla 10. Rata oli vähän aiempia kertoja haastavampi ja oli pari ohjauksellisesti mietittävää kohtaa. Monissa paikoissa pystyi tehdä persjätön. Rasmus meni vähän laiskasti radalla tai tuntui ainakin hitaalta tai sitten rata oli sellainen ohjata. Kerkesin tehdä hyvin persjätöt ja koski myös hyvin kontaktit. Nolla rata, aika n. 40s ja ihanne aika 50s. Sijalle 2 tämä riitti, voittaja oli Cabaroosta bc Robin, ei 3lk. Olin tyytyväinen kun 2 sijalta sai parempaa suklaata. ;)

Sijoituttiin koko cupissa ensimmäiseksi pisteitä oli 17p ja 2 sijalle 9p. Eli oltaisiin tämän kerran hylylläkin voitettu. No saatiin tästä myös säkki 7,5kg. Tulee tarpeeseen kaikki nuo. :)

Ruutin kanssa tein toisella kentällä vähän kontakteja. Puomilla meinasi loikkia kun tehtiin käännöstä ja olin kauempana, huomautin ja sitten meni suht hyvin. Hypyillä välistä vetoja, mini rimoin(suurin osa oli niissä jo valmiiksi). Sitten kahdesti rengasta hieman sivusta tullen ja sujui molemmilla kerroin.