Tänään kun tulin koulusta mietin että mitenkä voisi iskän hiusten ajokoneella ajaa vilin turkin. Katsoin sitä paremmin ja siinä sai hyvin sellaisen suoja palan ettei ota liian lyhyeksi. Ajeltiin sitten vili noin puoliksi ja sitten se pääsi huilaamaan.

Tässä välissä Kira tuli ja lähdettiin isojen poikien kanssa lenkille. Otin mukaan ruutu merkit ja tunnari kapulat.

Mentiin lenkki Kilon koulun kentän kautta (sen minkä vieressä koirapuisto) ja tokoiltiin kentällä.

Ruutua: Koitin ensin Ruutin kanssa ja Ruu meni ihan väärin kiertäen yhden merkin, ajattelin ottaa Rasmuksen kanssa ensin että näkee tavan. Rasmus meni ekalla kertaa nuuskimaan yhtä esinettä ruudun eteen, korjaus käskyllä ruutuun. Seuraavat ruudut myös ihan hyviä.
Ruutin kanssa sitten, kävin laitamassa alustan(läpinäkyvä) ihan näkyville ja otin ihan ruudun edestä. Meni hyvin. Sitten vähän etäisyyttä ja nyt teki niin että kiersi yhden merkin eli tuli sivusta sisään ja alustalle. Parit toistot kunnes meni suoraan. Kun sitten tajusi että alustalle mennään suoraa ei kiertäen sivusta niin sitten alkoi sujua ja sujui ihan kisamatkalla. Kävin laittamassa alustan päälle hiekkaa ettei erotu oikein yhtään, siitä huolimatta teki hienoja ruutuja.

tunnaria: Laitoin aika kasaan ne levitettynä, yhteensä oman kanssa 10 kpl. Ekalla kerralla paljon nameja ripoteltuna joka puolelle. Työskenteli hyvin ja rauhallisesti, etsi ensin kaikki ja sitten tarkasti että kaikki syöty, sitten nuuski vääriä ja kun oma tuli kohdalle toi sen. Kaiken aikaa ei hätäillyt vaan rauhassa etsi. Sitten toinen kerta ja oma eri paikkaa ja neljä namia sen ympärille. Söi namit ja sitten toi oman, varmisti nuuskimalla vääriä. Jätettiin siihen, nyt ei ollut näkyvissä mitään paineistumista, en ymmärrä mistä meni niin eilen.

Lenkin jälkeen trimmasin Vilin loppuun, tuossa yksi kuva näyte, lataan myöhemmin loput.

Ennen

jälkeen, tukki on selästä noin 5-7mm.