Eilen agilityharkoissa oltiin. Aloitin Ruutin kanssa kun rimat oli mininä.

Tehtiin alkurata keppeihin asti mistä palkkasin. 2 hypyllä tuli hieman kaarrosta, tähän koitettiin lopussa jaakotusta joka  toimi vähän paremmin. Muurille Ruuti ei osannut ensin hypätä, tuli ohi. Mun piti selvemmin ja vähän lähempää näyttää. Kepeille putken jälkeen haki joka kerta oikein, vaikka en kerennyt niin lähelle. Ohjasin keppejen ja putken välistä. Palkka sitten keppejen jälkeen. Kohta 10 oli vähän vaikea, en kerennyt tekemään niin hyvää poispäin käännöstä, ekalla kääntyi mutta meni putkeen. Toisella ampui suoraan. Tehtiin helpotetusti että otin etumatkaa ja saatoin enemmän aalle, nyt onnistui. A:n kontaktit oli vähän siinä ja siinä.. En viitsinyt sitten alkaa hinkkaamaan. Sitten jatkettiin mini renkaan meni aina hyvin. Sitten hyppy 13 siihen oli vaikea saada hyvä käännös, puomi hullu koira ampui aina puomille. :D Pitää rataa suunnitellessa aina miettiä puomia kun se on se tosi kiva este. Kun napakammin otin haltuun niin sujui. Kepeille haki ensin väärin, haki väärältä puolelta sisään. Helpotettuna sujui ja lähempää. Hypyllä 13 miettiittiin haltuunotto käskyä, olen sitä kakaka..käskyä opettanut mutten radalla osaa niin soveltaa vain parin esteen pätkillä, kii:llä tulee äkkijarrutuksella takaisin. Olen kyllä ajatellut että se tarkoittaisi aina että saa tulla leluun kiinni. Ettei huijaisi radalla ja sitten ei sitä saakaan.. Mutta tässä käskyä pitäisi enemmän opettaa tuollein kii:n tavoin, kun ei sitä niin noteeraa.. Kepeiltä(15) putkeen meni tosi hienosti, vaikka luulin ettei tajuisi tuota. Mutta sitten se jatko, ampui aina renkaalle putkesta. Tähän tepsi sitten että vaikka olin seuraavan hypyn luona piti seistä paikoillaan ja olla selkä renkaaseen päin. Putki 19 oli vähän vaikea, valssia siihen ei ehkä kerennyt, (kun ei otettu enään putken kautta). Mutta jaakotus toimi myös aika hyvin. Hyppy 20 meni hyvin pakkovalssilla, mutta seuraavalle hypylle ei mitään pakkovalssia pystynyt, hyppäsi jo hypyn 22 toisesta suunnasta. Mun piti sitten melkein peruuttamalla ohjata hypylle 21 ja sitten backläpillä heittämään kiertämään ja itse toiselta puolelta. Eli kun hyppää kohden niin ohjaa kiertämään hypyn vasemmalta kun itse juoksee taas oikealta suorinta reittiä. Ensin otin pelkästää lelulla ja sitten sujui ilmankin. Puomilla oli kauhea hyppy ekalla kertaa(ilman kaarta), toinen oli rajalla kosketus ja kolmas oli siisti. Osaa siis muttei malta. Kun karkasi hypyltä 13 puomille niin suoritti itse takaisin tullessaan aika rumalla loikalla, mutten ollut varma olisko kannattanut mennä korjaamaan.
Ohjasin itse ensin huonosti ja Karo sanoikin yhdessä kohtaa että varotsä jotenkin paljon enemmän Ruutia kun ohjaat niin lepsusti. Sellainen päättäväisyys ja muu oli poissa. Sitten kun ohjasin toisella tapaa niin meni paremmin. Sitä mietin kuitenkin kokoajan ettei kai tämä ole pahasta. Ja jos se ei halua tulla sivulle kun lähdetään radalle tai vähän haahuilee muita tarkoittaako se ettei se halua tehdä. Mutta kun jättää paikalleen se on niin jännittyneenä lähtemään innoissaan radalle. Ja miettiin tekeekö liikaa toistoja, voiko tehdä A:ta tai korjata.. Sivulle tulo jutusta kun mietin niin se on kyllä aina ollut, ei malttaisi tulla kun haluisi niin mennä ja kyttää jotenkin jo eteen. Ehkä jos ottaisin namin siihen millä laitan kun en haluisi pakoitteilla laittaa istumaan eikä kauheasti viitsi käyttää noihin aikaa. Ruutin pitäisi myös ratapätkien välissä oppia käy siihen-käsky kun ei haluisi millään mennä. Haluisi kävellä ympäriinsä tai nuuskia. Mutta haluan että se on hallussa tai käskyn alla siinä.

Jäähdyttelin tässä välissä ja maxeilla teki Rimma ja Kentsu. Sitten Rasmus. Rasmus on kyllä niin helppo ohjata, se on enkeli radallakin. :) Hitaampi se selvästi on, mutta Karo sanoisi että jos mittaisi ajan Ruun ja Ras välillä niin voi olla että olisi samat, kun Ruutille tulee kaarroksia ja Rasmus nuolee melkein. Alku meni hyvin vain normaalisti ohjaten. Kerkesin niin hyvin suorilla putkilla. Ekalla kertaa ohjasin huonosti A:lle ja meni putkeen. Kun ohjasin paremmin niin meni. Kaikki sujui hyvin keppejen 15 eteen tein valssin kun kerkesi. Mutta tosi huonoon kohtaan, mun vika. Kuitenkin Rasmus haki oikein vaikka tein vaikeaksi sisään haun. Kohta 17 oli niin helppo, eihän Rasmus mietikään rengasta kun ei se ole meidän välisellä linjalla, vaikkei liike olisi pysähtynytkään. Putkelle kerkesin tekemään valssin. Seuraava hyppy pakkovalssilla, sitten pyörityksellä hyppy 21 tosi tiukkaa teki kuitenkin. Imrovisoin tuon kun en muistanut backläppiä. Puomin kontakti oli hieno, Marilta oli jäänyt siihen alusta niin Rasmus jäi heti oikeaan kohtaan ja katsoi olisko ollut namia. :D

Rata oli siis Timo Rannikon joltain kurssilta, onneksi se oli siinä valmiina vielä. Tosi hyvä ja haastavia kohtia, tuosta voi hyvin poimia paloja treeniin. Lopussa otin kuvia myös Kriisistä, Kriisi tykkäsi paljon Rasmuksesta. Käskin Rasmusta kävelemään eteen ei se välittänyt pennusta. Putkeen kun Rasmus meni niin Kriisi oli niin ihmeissään että minne se katoaa ja tulee toisesta päästä ulos. Meni perässäkin kerran ekan putkensa. :D Rasmus on niin opettavainen. ;)

Latailen kuvat jossain vaiheessa muutaman otin Rimmasta ja Kentsusta mutta vaikea oli kuvata kun ne menee niin kovaa. Ja Kriisistä sitten enemmän.