aamu lenkille otin toko kamat mukaan.

Ras, ruutu: häiriö merkein, alusta oli aika peitettynä ruudussa. Hyvin meni oikeaan paikkaan, ei mennyt kertaakaan häiriömerkeille.

Ras, luoksetulo: yksi seisominen ja heitin narupallon taakse palkaksi.

Ras, kaukkari: yksi nouseminen takapalkkana seisomiselle ja matka noin 18m. Hyvä oli, pettyi vain kun oli pallo palkkana

 

Ruu, jääminen: pari ympyrältä juostessa maahanmenoa, ihan hyviä. Sitten myös tolpan ja merkin kierrolla kahdeksikosta maahanmenoa ja seisomista. Ekasta maahanmenosta ei mennyt.

Ruu, ruutu: alusta oli aika piilotettuna niin ei sitä tajunnut. Joka kerta meni hyvin kohden ruutua. Ei miettinytkään häiriömerkkejä jotka oli aika lähellä. Meni ruutuun selvästi mutta ei ihan siihen kohtaan mihin halusin. Tajusi sitten kohdan kun huomasi alustaa ja sitten meni hyvin just oikeaan paikkaan. Otettiin myös toisesta suuntaa, parin toiston jälkeen tarjosi merkkiä mutta sitten hyvä. Vikaksi otettiin kisamatkalta niin että alusta näkyi.

Ruu, kaukot: ensin avo kaukoja. Ennakoi istumasta maahan ja menin sanomaan ettei kelpaa ja käskin läheltä istumaan. Sitten ei suostunut nousta otettiin läheltä ja palkkasin. Sitten vika avo kauko oli hieno, käskin m-i-m ja istumaan pidin 5s ja käskin kiertämään ja palkka. Täytyy varmaan huomauttaa ennakoinnista. Sitten otettiin muutamat evl siirrokset. m-i-s-m sujui hienosti. Seisomasta istumaan eka vähän huono sitten hyvä.

Molemmat sai olla lelupalkalla ja ihan kivasti molemmilla sujui. Nyt lähdetään mökille niin ei kuulu sitten vähään aikaan.