Viime kirjoituksesta ollaan harjoiteltu

Ruu, laatikko: tehtiin ympyrän muotoisella 10cm korkealla pesuvadilla. Ensin ylös nousua (etutassut laatikolle) ja sitä paristi. Sitten ylösnousua. Tajusi sen parilla yrittämällä tämä oli vaikea kun oli vähän liukas ja sai seistä aika jalat lytyssä ja tasapainoilla. Paristi myös 2on2off asentoa.

Ras, laatikko: Rasmus arasteli aluksi kauheasti astumista vadille sitten uskalti. Ei osannut nousta siihen kokonaan, täytyy harjoitella helpompaa. Kerrattiin etutassujen nosto ja jätettiin siihen. Ruuti on kyllä niin oppivainen ja uskaltaa yrittää.

Ruu, kasi peruuttaen: tätä ollaan nyt keretty tehdä ja alkaa sujua kahdessa osassa aika hyvin. Olen häivyttänyt apua, käsimerkillä näyttäen yleensä sujuu. Jaettu on kahteen osaan molempien puolen peruutus takaa jalkojen välistä.

Ras, kasi peruuttaen: Rasmus on niin innoissaan ja yrittää laukalla peruuttaa kasia. Välillä törmää jalkaan ja oikea puoli on vaikeampi. Mutta aika hyvin sujuu. Ihan yhteenmenoon koko kasi ei vielä suju.

Ollaan kerrattu myös: orava temppua ja kasia oikein päin. Ruuti opetellut myös peruuttamista mun ympäri. Se on sujunut myös pätkittäin ja niin että olen paikallaan. Jalkojen välistä pujottelua myös kävellessä opetin Ruutille eilen illalla. Saa opettaa sitä lisää.

Sekä käännöksiä, niistä Ruuti tykkää. Kaikki vauhdikas on siitä hauskaa joka käännöksien juokseminen tai sitten agility.

Tänään ajattelin kun hyvä keli jos käytäisiin illalla Ruun kanssa agi kentällä vähän ottamaan tiettyjä juttuja jotka ei suju. Täytyy suunnitella vielä jotain pikku pätkiä tai yksittäistä estettä. Tai sitten huomen aamuna..