Oltiin menossa agilitya ottamaan taukoilun (2vk) jälkeen Ruutin kanssa vähän jotain juttuja, mutta portille tullessa muistin että ei perkele se avain jäi! Ei ole pitkään aikaan tarvinnut kun aina joku muu on avannut ja tietenkään se ei ollut sitten tuossa repussa. No käytiin lenkki ja sitten tokoiltiin kentän parkkiksella. Muistin sentään viedä ohjurit, laitoin ne kentän puolelle.

Ruutin kanssa, helle vaikutti oli aika laiska

seuraus: liikkeelle lähtöjä enimmäkseen ja myös vasempaan käännöksiä. Koitin niin että palkka oli valmiina kädessä ja käsi jalkaa vasten ja käännöksen jälkeen sai palkan. Teki näin ihan hienoja vasempaan käännöksiä.

jäämiset: narupallolla ensin maahanmenoa ja sitten seisomiseen muistin sanoa virittely sanan. Meni syöksymällä maahanmenoja miten haluankin. Seisominen hyvä, ei sekoittanut.

luoksetulo: kauheeta ennakointia ja ei jaksanut millään laukata. Tehtiin aika monta luoksetuloa jossa pysähtyi itse tai tuli ravilla. Kutsuin vain uudestaan ja parista eteentulosta palkkasin. Meinasi eka tulla suoraan sivulle. Yhdellä kertaa lähti laukalla josta huusin heti kii ja tuli lujaa. Yhteen stoppi alku päätyyn ja takapalkalle. Sitten vikaksi yksi läpijuoksu. Joskus Ruuti on tällä päällä ennakoi ja tulee hitaasti, se ei kuitenkaan hyödytä kun ei tule palkkaa ja ei saa pysähtyä hitaasta vauhdista. Helle varmaan eniten vaikutti.

Rasmuksen kanssa

luoksetulo:  yksi läpi juoksu, tuli aika laiskaa laukkaa. Kuitenkin laukalla. En jaksanut ottaa stoppeja.

idari: otin sitten perään idarin ilman merkkejä ja pienempänä. Seisominen ja istuminen ei ongelmaa.

seuraus: harkkamaisen hienosti taas meni. Ei ongelmia ja niin nättiä. Joka nopeus ja kaikki mitä kisoissa tulee otettiin. Äitikin sanoi että miten nätinnäköistä. Kisoissa se vain ei tee yleensä sitä. Äiti aina valittaa aina niiden jälkeen että treenaa sitä seuraamista sitten enemmän. Mutta nytpä näki ettei siinä harkoissa ole mitään ongelmaa niin miten treenata.

kaukkarit: en itse eka huomannut että oli aurinkoa päin. Ensin yksi seisominen ja sitten sarjaa. Ei totellut maasta istumaan nousua sarjan keskellä. Ja tulin lähemmäksi. Otettiin onnistunut auringosta poispäin ja se sujui. Namirasiaa ei ollut niin ei ollut takapalkkaa.

Lähdettiin sitten kotiin. Täytyy ensi viikon alussa joku päivä tulla uudestaan, suunnittelin jo mitä treenata. Ja otin pari noin 3-6 esteen pätkää. Kentälle oli nyt tullut uusi puomi ja keinu mattopinnoilla ja pyörillä, kevytalumiinia. Ne oli hienot, voin sitä puomia ja keinua koittaa sitten.