Tänään mentiin aamusta käymään Rasmuksen kanssa ekaa kertaa Timo Rannikolla hieronnassa. Katsoi ensin ulkona liikkeitä, edestä liikkui hyvin ja takaa hieman jäykemmin, mikä pystyi johtua takajalkojen huonoista kulmauksista.

Hieroessa edestä oli ihan normaali ja selän päällä oli pientä jäykkyyttä sekä takajalkojen etulihaksien liitoskohdassa(en osaa selittää). Mitään suurenpaa ei ollut ja nuokin normaalia ja pientä harrastuskoiralle. Rasmus jaksoi aika nätisti olla, selkää hieroessa hieman inisi mutta muuten nätisti. Alussa jännitti vähän Timoa, kun miehiä kohtaan on sen verran varautunut. Sanoi että joskus vuoden päästä tarkastuskäynnille. Rasmus venyttelee myös kotona hyvin ja niin myös hieronnan jälkeen. Tuli puheeksi että Ruuti ei venyttele, mutta kai jotkut huono lonkkaiset ei aina venyttele. Torstaina on Ruutin hieronta sitten näkee missä kunnossa se on.

Rasmus on kyllä niin ilahduttavan terve aina. :) Junaa saatiin odotella yli puoli tuntia niin käveltiin odottelu aikana. Junassa ja pysäkillä nukkui ja nainen vieressä sanoikin että ompas se rauhallinen. Se osaa kyllä matkustelut rennosti, toisin kuin eräät. :D

Ilalla Ruutilla bh-koe. Pihalla päivällä otettiin istuminen ja maahanmeno, nyt meni hyvin.