Tänään mentiin päivällä pitkästä aikaa Saralla käymään. Saralla on bortsu Ben ja nyt myös koeajalla 1,5v bortsu narttu (Tammikallion) Zonzo. Niille tultua huomattiin että Zonzon juoksut oli alkanut.

Lähdettiin lenkille ja kentällä pysähdyttiin tokoilemaan. Katsottiin Benin kanssa seurausta, käännöksiä ja luoksetulon. Zonzo oli aika arka ja pelokas. Harjoiteltiin istumista ja sitten vähän imutus seurausta sekä pari luoksetuloa avustajan kanssa.

Ruutin kanssa seurausta: oli aika hyvää, tavallista. Välillä meinasi lähteäå Zonzon luokse kun oli siihen ihastunut. Mutta totteli kuitenkin eikä mennyt.

luoksetulo: ekalla kertaa seisomisesta takapalkalle. Tuli reippaasti ja hyvä stoppi. Tänään ei tietoakaan mistään ennakoinneista. Sitten voittaja luoksetulo, seisominen, kutsu ja maahan. Maahanmenosta takapalkalle vapautus. Ihan hyvä oli, se siis ainakin kisakunnossa.

kaukkarit: hyvin meni, otin kokonaisena tai niin että välissä 5s ja palkka tuli usein että käskin istumaan, odotin 5s ja menin palkkaamaan. Ei ennakoinut.

jäämiset: maahanmenot nopeita, syöksyi alas. Sitten ekan seisomisen sekotti, toinen hyvä. En sanonut virittely sanoja.

Rasmuksen kanssa otettiin seurausta, kaukoja-> sujui hyvin. Sekä istuminen.

Kuvia otin. Niitä kun kerkeän tulee mökkikuvat, hau open ja Saralla olo kuvat.