Iltapäivällä vähän aktiviitettia molemmille. Aamulla Ruuti pääsi tunnin juoksulenkille tätini kanssa. Ja päivällä pojat uivat+juoksivat päivän pihassa.

Ruutin kanssa

kannon kiertoja sekä käännöksiä: Samaan malliin. Kuumuu niin että haukkuu kokoajan tehdessä ja ainakin kun olen lähettämässä on jo menossa ennen kuin olen kertonut että minne. silloin saa kierrättää itse etumatkalle tai käskin odottamaan. itse meinasin välillä sekoittaa käskyjä.

laatikko: ensin sille nousua jota naksuteltiin. Tehtiin ensin kahdella harkko palalla. sen jälkeen ylös nousua ja sitten 2on2off asentoa. se sujui ihan hyvin isolla palalla, paremmin kuin eilen. Otin sitten yhden harkon pois niin oli puolet pienempi. nyt sujui kuitenkin ylös nousu. alkuksi kelpasi kaksi jalkaa, sitten kolme ja lopulta neljä. Päivässä tajusi sen kun eilen ei vielä.

orava asentoa myös ja sitten kahdeksikkoa jalkojen välissä.

Rasmuksen kanssa
kannon kierrot: sujui jo paremmin. Ei yrittänyt hyppiä ja ei tarvinnut namilla pyörittää. yhdistin jo oikeaa käskyä.

laatikko: isolla samaa kuin Ruutin kanssa. Rasmus tarjosi innoissaan 2on2off asentoa. Eri tavalla saa ohjata jotta saa R:t harkkojen päälle. Koitin pienentää ja ylös nousua muttei sujunut. Laitoin sitten kaksi harkkoa ja otettiin ylös nousua sitten pois ja nytten naksuttelin ensin taas kolmea jalkaa ja lopussa saatiin sitten kaikkia sinne. yksi harkko on noin A4 kokoinen. eli saa vähän tasapainoilla siinä päällä.

Ruutin kanssa myös luoksetuloa: nami ei toimi tässä niin hyvin niin alussa lähti kaksi kertaa perään kävelemään. Sitten tuli aika hitaasti josta ei saa pysähtyä. Sitten tarjosi maahanmenoa. Otettiin pari läpijuoksua. Ja lopussa saatiin luoksetulo seisomisella ja maahanmenolla. maahanmenossa ei ole ongelmia kunhan vain erottaa ne.
 

Molemmat alkaa kohta alla oppineet jotenkin Trkmanin "alkeiskurssin"  vaatimukset. Paitsi se peruuttaen kahdeksikko. Rasmus osaa sen kyllä ennestään melkein.