Lähdettiin klo 4 Viikkiin ja tavattiin Mia & Robi sekä Iida, Ändi & Dakota pk-nurtsikentillä.

Otin Rasmuksen kanssa alkuun tottisnoudot. Tasamaannouto hyvä. Estehyppy myös hyvä, ei ponnista ja vähän kesti etsiä nurtsista mutta kuitenkin etsittyään jonkin aikaa muisti tulla hypyn kautta. Esteellä teki myös hyvin mutta kapulaa sai etsiä.

Ras, idari: hain ruutu merkit idari merkeiksi ja Mia käskytti. Ekalla kertaa jäi taas seisomaan, kielsin ja käskin istumaan. Sitten kun osasi yhdeltä sivulta vain istua niin otettiin vielä kokonaan uusiksi istumiseen asti ja palkkasin sitten siitä. Eka kerta taas siis käskytyksellä väärin.

Ras, seuraus:  otettiin pitempää pätkää ja aika kivasti teki. Paristi vilkaisi muualle josta äp ja korjasi heti kontaktin.

en muista järjestystä mutta näitä kaikkia otettiin:

Ruu, seuraus: tehtiin vinkupallon kanssa. Eri nopeuksia ja sitten käännöksiä yms myös. Ihan kivasti ja innokkaasti teki. Palkkasin sen verran useasti että vire pysyi.

Ruu, liik. istu ja maahan: liikkeestä istumiset sujuu, mutta maahanmeno sitten suoraan perään tarjosi istumista. Katsoo kuinka ne huomenna sujuu.. Näytän vaikka avun sitten maahanmenoon..

Ruu, metsku: vinkupallon kanssa myös. Ekalla kertaa vähän nirsoili ja yritti tehdä vauhti noudoksi että tiputteli, mutta tyytyi sitten tuomaan koko matkaa ja ihan hyvinkin meni. Edistystä kyllä. Pitäisi muistaa ottaa isolla metallikapulalla myös, nyt ollaan pienellä tehty.

Ruu, neliö(ruutu): Lainasin Mialta keltaisen pakastin rasian kannen. Eka se näkyvillä ruudussa. Juoksi hyvin aika pitkältä matkalta. Sitten peitin heinällä ja taas hyvin. Toisesta sivusta myös, ensin alusta näkyvillä ja sitten peittettynä.

Ruu, kaukot: Ihan kivasti malttoi tehdä. m-s-m on aika hyvä. Ei tarvinnut mitään puun kierto takapalkkaa. Istumasta seisomaan melkein aina oikein myös. Välillä tulee kivasi tasajalkaa tassut seisomaan ripeästi. Seisomasta istumaan, sujui aika hyvin, välillä väärin välillä oikein. Pientä edistystä näissäkin, näin treenien loppuun on hyvä tehdä niin ei häsellä niin.

Ruu, estehyppy: avo hyppyä. Istumisessa oli ongelmia, lähti niin kovalla vauhdilla hyppyyn ja tällä kertaa ei jäänyt sitten ihan eteen. Mutta käskytin liian aikaisin istumaan niin ei mennyt. Mutta kun odotin vähän pidempään niin sitten. Takaisin päin tullessa tuli vinoon eteen vähän.

Ruu, tunnari: meinaan aina unohtaa niin päätin nyt kuitenkin tehdä sitten loppuun. Nurtsissa oli kauheasti ihania tytön hajuja niin aluksi lähti niitä nuuskimaan. Sain sen lopulta kapuloille ja tarjosi ensin maahanmenon kapulalle sitten nousi ja nappasi suuhun, tiputti, tarkisti toiseen ja toi sitten mulle. Ajatteli siis sitä jälki ilmaisua. :D Sitten otettiin toisesta suunnasta jos hajuja ei niin paljon taaskin oikea.

Ras, ruutu: niin että merkiltä oikealle mentiin, otan yleensä aina toiseen suuntaan. Meni hyvin ja keskelle. Ei ongelmaa.

Käveltiin sitten Mialle ja haiettiin Kio ulos. Kio kyttäsi aika paljon Ruutia. Ruuti yritti ensin saada leikkimään. Sitten annoin lelun ja juoksi sen kanssa välillä Kioa karkuun. Onnistui rikkomaan lelua myös niin laitoin siihen solmun.

Kuvia otin, niitä huomenna ehkä.