Eilen oltiin Nastolassa agirodussa 2starttia. Eka startti oli karsintarata finaaliin. Se meni muuten hyvin, mutta rima tippui hypyllä keinun jälkeen. Pystyin jättämään keinulle ja pääsin valssaamaan hypyn eteen. Kontaktit koski ihan hyvin ja sitten muut hyppy kuviot. Tein kaksi edestä leikkausta ja Rasmus oli vähän normaalia hitaamman tuntuinen. Puhtaalla oltaisiin oltu 22 eli olisi sillä juuri ja juuri päässyt finaaliin 25pääsevän joukkoon. No sille ei voi mitään, harmittaa vain rima kun ei Rasmus niitä melkein koskaan tiputa.

Toinen startti olikin sitten ihan illalla. Rata oli haasteellinen ja tuomari oli ulkomaalainen. Rata alkoi eteenmenolla 2 hyppyä ja puomi. Sitten hypyt ja putkeen. Putkesta oli vaikea kulma kepeille, mutta Rasmus meni sen hyvin. Keinulla pystyin myös jättämään vähän ja seuraavalta hypyltä oli välistä veto ja putkeen, toinen hyppy toisesta suunnasta ja sitten välistä veto, ja putkeen. A, hyppy kuvio, putkeen ja pituus ja hyppy eteenmeno yhden hypyn ja keppejen välistä. Kuumensin ennen rataa ja vauhtikin oli. Onneksi Rasmus on nyt unohtanut varastelut. 0 rata, sijoitus 10/130koiraa. Saatiin nyt nolla myös kolmannelta tuomarilta niin ilmoitin mm-karsintoihin.

Ruuti oli välillä katsomassa ja häkissä siellä. Käytiin lenkillä paristi ja otettiin lämmittely esteitä. Ei olisi halunnut pysyä lähdössä, eikä olisi malttanut  tulla sivulle. Seisomassa ei pysynyt paikalla yhtään niin istumaan piti laittaa. Otettiin noin 55cm rimoilla, maxeina siis pikku hyppy kuvioita. Välillä tippui ja treenattiin kääntymiskäskyjä ja tiukkoja käännöksiä. Puomin kontaktia myös, huomasin että pitää treenata sivuetäisyyttä kun sillä ei meinannut mennä ja lähtee oikomaan, myös kun luulee että silloin käännytään. Muuri oli myös medi korkuisena, palika lähti tosi helposti ja tippui kahdesti.

Rasmuksen eka rata tuli videolle, sen laitan myöhemmin.