Eilen harkoissa oli Maija&Väinö; Mia,Robi&Kio; Maria,Mitzi&Mona; Janni&Bobi; Heini, Aatos&Leevi ja Iiris&Tarmo.

paikalla olot: Rasmus aloitti evl koirien kanssa istumisella. Se sujui hyvin, yhdessä vaiheessa nuuski vähän Mitziä päin. Paikalla makuussa oli kaikki samaan aikaan. Evl koirille käskytettiin erikseen. Iiris käskytti häiriökäskyjä eli maahan sanoi, Rasmus ei eka totellut mutta toistolla meni maahan. Harjoiteltiin ettei tottele. Ei kyllä koskaan kisoissa ole muiden käskyistä mennyt, mutta on sen verran kiltti että jos joku sitä päin katsoo ja ainakin edessä seisoo menee. Istumaan nousussa sama että sai tulla vain mun käskystä ylös. Ruuti makasi paikalla makuun ihan hyvin, oli Tarmon vieressä.

Ruuti kehässä

seuraus: ihan lähtö oli huono, edisti vähän. Sitten seurasi paikoittain ihan kivasti, pari kertaa vilkaisi yleisöön. Pitäisi videoida kun unohtuu niin nopeasti.. Niin ja Iiris käskytti oli uusi ihminen siihen.

liikkeestä maahanmeno: Ihan seurauksen lähtö edisti ainakin puoli metriä tai taisi kävellä vain siinä. Tuli sitten takaisin seuraamaan. Maahan hyvin ja reippaasti. Mutta takaakävelyssä heti kun tulin sivulle pomppasi istumaan. Tätä sain harjoitella että pysyi, oli niin ennakoivalla päällä.

luoksetulo: ihan ok, paitsi meinasi viivytellä stopin käsky jälkeen etten kutsu heti niin lähti tulemaan ilman käskyä. Olisi kyllä hyvin mennyt jos olisin heti käskenyt. uusiksi otin ja vapautin stopista.

liik. seisominen: taas kerran jäi hyvin seisomaan. Mutta takaakävelyssä liikkui ja istui heti kun tulin sivulle. Tätä sai myös treenata, painui heti istumaan kun tulin sivulle. Ja niin harvoin kun noita istumisia otan.

nouto: tämä oli hieno, haki kovaa ja takaa kierrolla. Eteen näytti ensin tulevan vinoon mutta korjasi. Sivulle myös hyvin. Onneksi jotain se osaa. :D

kaukot: ekalla kertaa taisi lähteä kun jätin sen tai tokalla. Yhdellä kertaa tarjosi seisomista. Eli pelkkiä avo kaukoja pitää tehdä nyt.

estehyppy: lähti reippasti äkkijarrutti ja nuuski esteen edessä. Olisi pitänyt heti hakea niskasta pois mutten tajunnut. No seuraavalla hyppäsi, muttei istunut heti käskystä. Täytyy kotona treenata. Niin ja yhdellä kerralla ponnisti esteestä kun yrittää jäädä niin lähelle.

palkkautui hyvin kehuilla välissä ja teki suht normaalisti liikkeissä. Mutta keksi sitten uusia ongelmia meille, onneksi tuli nähtyä ne nyt ja samalla tajusin että meillähän on koe ensi viikolla.

Rasmus kehässä

seuraus: suht hyvää. Yksi paikallaan käännös vasempaan oli vähän vajaa. Muuten ihan ok seurausta. Paristi vilkaisi pois nopeasti.

idari: palkkasin heti istumisen jälkeen hyvin meni.

luoksetulo: olen ihan tyytyväinen, teki suht nopeat stopit.

ruutu: estehyppy oli ruutu matkan keskivälissä poikittain nurtsilla. Meni merkille ihan hyvin, lähti juoksemaan loikkasi sivusta estehypyn ja juoksi ruutuun. :D Vapautin ruudusta seisomisesta, meni myös ihan hyvään kohtaa sinne.

ohjattu: merkille meni huonosti vinoon ja valitsin oikean joka vaikeampi jos ei ole hyvin merkillä. Eka kerta keskimmäiselle, sitten oikein. Täytyy oikeaa treenata ja merkkiä että menisi suoraan taakse.

kaukot: ongelmia taas. Ei totellut 15 kun ei ollut varma, vaikka oli takapalkka. Meni maahan myös paristi istumisen merkistä. Nämä tarvitsee paljon treeniä.

Lopussa otettiin Ruutin kanssa jäämisten loppu kävelyä, luoksetuloa alustalla ja ruutua. Ruutuun juoksi hyvin ja suoraan mutta ruudussa kääntyi lenkin joten ajautui vasempaan reunaan. Heitin muutamaan kertaa palkan oikealle ruudusta niin meni jo vähän suorempaan.