Tänään aamupäivällä tuli Sara, Ben & Zonzo käymään. Aloitettiin katsomalla agilitya, Ben otti rataa pätkissä ja katsottiin erikseen kontakteja ja keppejä. Zonzo koitti kahta hyppyä eteenmenoa namikupille ja putken kerran. Sitten vain kontaktin hakua ja istumisia. Sitten mentiin lenkki kentälle missä tokoiltiin. Tai en tehnyt noiden kanssa mitään.

Iltapäivällä klo 4 tuli Maija & Väinö. Ruuti ja Rasmuskin pääsi tekemään. Katsottiin ja mietittiin Väinön menoa. Päädyttiin tekemään irtoamisharjoituksia, kontakti treeniä ja itsekin koitin ja Maija sitten Ruutia. Voikin olla kaksi niin erilaista koiraa. Väinö ei irtoa ja kuumuu kauheasti virheistä ja alkaa haukkua vielä kovempaa ja juoksee jaloissa. Ruuti taas irtoaa ja menee jos et muuta kerro. Ja katsoessa huomasi että Ruuti lukee paljon vartaloa ja vartalolla täytyy ennakoida suuntaa. Ruuti teki ihan kivasti, A:n koskemiseen en ollut täysin tyytyväinen. Ei tehnyt joka kerta niin miten haluan. Täytyy treenata sitä niin että pari estettä mukaan että tulee vauhtia. Hyppelivät taas mini hyppyjä.

Otettiin myös bermudan kolmiota. eli kolme hyppyä kolmion muodossa, siivekkeet osoittamassa kolmion keskelle(tai hypyn pääty). Sitä naksuttimella että koira tarjosi ja edettiin siihen että hyppää sen ilman ohjaajan apuja. Ruuti tajusi nopeasti, Väinöllä kesti vähän aikaa tajuta, Rasmuskin kun tajusi niin sitten alkoi sujua.

Kuvia

- Väinön kuvat to 23.7 poseeraus & tokot

- Tokotreeni tapiola pe 24.6

- Ben & Zonzo ma 27.7

maihin menossa

stopille jarruttamassa

Zonzo oli aika haastava kuvattava kun ei pysy hetkeäkään paikallaan istumassa ja saanut ohjattua oikeaan suuntaan, keksittiin sitten laittaa kiinni ja kun Sara liikkui sai ilmettä normaaliksi ei luimukorvaista.