Oltiin mökillä su-ke. Koirat sai uida ja juosta ulkona.

Ruutille opetin kosketuskeppiä ja sitten otettiin sillä seurausta. hienosti meni ja saatiin hyviä liikkeellä lähtöjä ja kokoajan piti kontaktia. Täytyy vain häivyttää jollain tapaa tai sitten vain ottaa myös ihan ilman.

Tempuista laatikko temppua, tykkää tästä paljon ja tarjoaa innoissaan. Etutassut laatikolle otettiin liikettä mukaan, kävelen ohi ja jää laatikolle sille juostuaan. Yhdellä palikalla laatikolle nousu sujui myös ihan hyvin.

Kaukkareita tehtiin myös tänään. Muut sujuu aika hyvin mutta seisomasta istumaan meno on vaikea. Siitä kuitenkin jotain välillä menee tosi hyvin noin 1,5m edessä näyttäen. Paristi otettiin puun kiertoa jossain mukaan.

Rasmuksen kanssa laatikko temppua. Sitä kolmeen kertaan. Ensin pesuvadilla ja betoni harkolla. Pienelle laatikolle nousu kaikki jalat siihen on Rasmuksen vaikea tajuta, Ruuti tajuaa niin äkkiä. Tai käy mutta tulee kontakti asentoon laatikolle seisomaan. Kahdella harkolla kaikki sujuu. Vähän myös otettiin sivulta maahanmenoja kun oli niin innoissaan.

________________________________

Löysin meistäkin kuvia tokon SM:stä:

kuvaaja Saara Kangasniemi

Ruuti kehän laidalla:

____________________________

Alla olevat kuvat Meeri Alanko:

ruudussa, toinen tassu yli