Aamu tokoilut kotipihassa

jäämiset: loppu kävelyä, nyt ei ollut mitään ongelmaa ja pystyin olla pari sekunttia sivulla. Eilen otin kerran että kiersin ympäri niin kyllä pää nytkin kääntyi kun menen sen taakse. Muttei kuitenkaan liikkunut.

kaukot: näissä myös ei mitään ongelmaa.

estehyppy: teki maahanmenoa toiselle puolelle ja eka ponnisti esteestä kun halusi jäädä ihan lähelle. Ja kun meni tosi vinoon tuli ohi käskin silloin tänne, pitää muistaa käskyttää hyppy. Tähän treeniä.

ennen agility harkkoja seisomaan jäämis treeniä, takaa kävelyt sujui, koitin sanoa käsky, mutta tottelee aika mun pitä tahansa käskyjä. Täytyy huomenna pyytää Cia käskyttämään.

agility harkat

meillä oli harkka ratana tuo karsintojen rata. Toisella puolella oli niin hyvä pohja eteenmeno radalle sellaiselle U-radalle tai kaksi u:ta.

eteenmeno rata, Ruu: vein kaksi namialustaa eteenmeno palkaksi. alku oli hyppy, kepit. Hyvin haki kepeille. Vedätin liikaa niin jätti kesken. Keinu hyvä, suhautin niin jarrutti. eteenmenot oli hyviä. Osa hypyistä oli maxia, ja osa miniä tai mediä. Kirjavasti siis. Rata sisälti myös pussin ja pituuden. Loppuun otettiin myös puomin kontakti treeniä kovalla vauhdilla putkeen, puomi ja puomilta käännyttiin sivussa olevaan putkeen. Ensin loikkasi ja sitten opeteltiin käännöstä, kaarella teki hyvin. Noita pitää juuri treenata, pitäisi päästä useammin ottamaan vain pari käännöstä.

Rasmus harkka rata: Rata meni puhtaasti, oisin saanut napakammin ottaa ja kannustaa. Ohjaan paljon "löysemmin" harkoissa kuin kisoissa. Puomin alastulo oli hidas, koski ensin vähän väärään kohtaan. A:lla oli hienot kontaktit, muistutin tiukasti että pitää koskea niin meni nopeasti. Kiri loppu suoralla. Heitin takaa tokavikan.

Ruu harkka rata: Alun 3 hypyn pyörityksessä mun piti olla tarkkana että odotan että ponnistaa ennen kuin lähden peruuttamaan ja kääntymään. Silloin jätti hyppäämättä. Tälläistä pelkkää pitää treenata, otettiin sitä myöhemmin että malttaisi kuitenkin mennä. puomilla hyppäsi ekalla kertaa, sitten otin pallon kanssa, ilman palloa ja heitin palkaksi. Ja kerran ilman, en muista toimiko silloin. Mutta haettiin kaaret että pystyin keskittymään rataan. Heitin takaa hypylle 5 ja valssin siihen väliin sitten takaaleikkaus ennen 7 hyppyä. Kepeille oikein joka kerta. Kepeillä kesti hyvin että lopun sivu etäisyys oli noin 2-3m ja jäin metrin jälkeen. valssilla hyppy 9 ja keinulle sitten. Eka juoksin keinun edestä mutten kerkeä ennen siihen työntämään. Joten takaaleikkaus ennen keinua toimi ja vielä kun yhdistin dididi-käskyn. Ne toimii aika hyvin ja mun pitää alkaa vain miettimään rataan tutustumisessa missä voisin niitä käyttää ja jos menee tosi hienosti pitäis heti siitä palkata. Aluksi siis ajautui noin 1,5 keinun jälkeen suoraan. Hyppy 13 meni hienosti, palkkasin siitä ekan, kun siinä oli myös sen verran vaikea kulma. Hyvin tuli vastakkaisella kädellä oikealta puolelta. Sitten loput esteet radasta oli maxeina, alku oli mediä. hyppy 14 kohdalla oli muuri, rengas meni oikein ja sitten putkeen irtosi suht hyvin, paitsi ekalla kertaa vähän mietti keppejä. Loppu hienosti, sain otettua A:lla sivuetäisyyttä ja ohjasin jälkeisen hypyn työntämällä sille eli otin haltuun ja lähetin. Seuraavan hypyn tuli ohi. Täytyy muistaa tulla loppuun asti kovaa, tuossa ainakin pitää tulla liikkeellä näyttämään.

 Ruutin treenattava: 

- puomi käännökset

- takaakierto silmukka ja oma liike jatkuu

Ruutin rata tuli videolle, lisään sen huomenna. Huomenna treenataan tokoa Cian&Remun kanssa ja mennään uittamaan koiria. Pe mennään ehkä Shantin kanssa agia treenaamaan.