Töiden jälkeen lähdettiin kilon kentälle (koirapuiston viereinen) tokoilemaan. Paikalla makuu oli nurtsilla varjossa. Ruuti nuuski kahdesti maata, makasi Remun ja Väinön vieressä. Ei mennyt ekalla maahan, täytyy noita harjoitella.

Ruutin tokoilut:

seuraus: ihan hyvää oli, hyvä kohta ja ei painanut liikaa. Otettiin häiriötä myös Maijasta ja Ciasta että seurautin ihan niiden vierestä.

liik. maahanmeno: hyvä oli, muistin virittelyn. Painui heti käskystä. Niin tehtiin käskytettynä ja odotin sen jälkeen hetken ennen kuin palkkasin maasta.

liik. seisominen: virittelin ja jäi hyvin. Sivulle tultaessa istui heti liikkurin käskystä. Koitin niin että käskin sen uudestaan ja toistin mutta taisi taas mennä. Tein sitten vain niin että nostin sen takaisin seisomaan ja naksuttelin että pysyi. Tehtiin alon tapaan. Sitten kesti liikkurin käskyn jälkeen seistä.

ruutu: vein alustan paikan muistutukseksi. Oli aika peitetty, meni hyvin ruutua kohden mutta annoin etsiä alustaa. Kun tajusi alustan paikan teki ihan hyvin. Tekee pikku lenkin pysähtyessään. voisin niitä ihan erikseenkin harjoitella..

estehyppy: otettiin penkillä tai noin 15cm kapealla puisella. Hyppäsi hyvin, paitsi alussa ponnisti koska oli tasainen puu. Tajusi sitten että piti hypätä ei ponnistaa. Istui hyvin.

tunnari: oikean haki rivistä. Heti nappasi oman. Matka oli 10m ja käännyin laitoin ajaksi.

Rasmuksen tokot:

ruutu: merkille meni tosi innoissaan kun pääsi tekemään. Sitten ekan kerran jälkeen vauhdikkuus hieman lähti. Voisin koittaa pallolla enemmän palkata ja tuota vahvistaa. Ruutuun meni eka hieman reunaan, käskin korjaamaan ja oli hyvä.

ohjattu: merkillä vähän vinosti, mutta haki oikein oikean.

kaukot: välillä epäröi eikä tehnyt. Otettiin yksittäisiä tai paria kpl. Täytyy treenata päivittäin jos joka lenkillä muistaisi vähän. Iltalenkillä liikkui m-i-s-m. Tuli vähän eteenpäin siinä, liikutti takajalkoja.

tunnari: hyvin oli muistissa, niin tehtiin Maijan kapuloilla, kuten Ruutikin.

yksi luoksetulo tehtiin myös, samanlainen kuin yleensä.