No ei se sitten vieläkään tullut.. Koe lähti ihan lupaavasti liikkelle.

paikalla makuu 10. Hieman nuuski ensin vierustovereita, meni heti käskyllä maahan ja nousi. Kun tuomari tunnusteli sisään mennessä haistoi tosi ihanan hajun, sain kuitenkin kontaktiin.

seuraus 8: paikoittain hyvää, oikeaan käännöksissä kävi nuuskasemassa tai jäi jälkeen. Eka perusasento tuli korjaamaan takaisin sivulle. Ei jaksanut keskittyä niin oli kohtia vain missä hyvää.

maahanmeno 10: ei ongelmia, heittäytyi maahan heti kun käskin.

luoksetulo 8: parannettavaa.

seisominen 0: unohdin sanoa virittelyt mutta heittäytyi niin varmasti maahan ja nollahan se sitten oli. Kutsuin ylös ja toistin käskyn, nyt jäi. Ajattelin jos ilman nollia selvisi niin voisi ykköseen vielä riittää.

nouto 10: hienosti nouti, paitsi eteen hieman vinosti. Nouto oli reipas ja haki takaakierrolla.

kaukkarit 8: tästä alkoi sitten työskentely hiipua. Löysi ihanan hajun eikä malttanut tulla pois. Hain sitten. Sivulle meni sitten, Ekalla ei noussut ylös, muuten ok. Lisäys että nuuski maata juuri kun käskin nousemaan ekan kerran, ei tietenkään kuullu sitä sitten.

estehyppy 0: käveltiin paikalle ja olisi niin hajut kiinnostanut. Katsoi hyppyä, sain sivulle istumaan. Mutta kun käskin tuo sika lähtee vain nuuskimaan kaikkia hajuja maassa. Sitten ei korvat kuulleetkaan mitään. Kun sain kuulolle sitten meni ja vapautin pelkästä hypystä.

Kokonaisvaikutus 8: tuomari myös sanoi että noista kaukkareita ennen löydetystä hajusta lähtien meni pieleen. Työskentely oli ennen sitä tosi kivaa, ei nuuskinut maata ja palkkautui hyvin kehuilla välissä. Mutta hajun jälkeen oli sitten toista. Nurtsi on vain niin vaikea, kyllä jotkin muutkin sitä nuuskivat.. Tulos oli 2-tulos 142p eli 18p olisi puuttunut eli yksi nolla pois. :/ Saldona siis 2x0, 3x10, 4x8.

No pitää ottaa tuo vain treeninä ja tosi paljon parannettavaa on. Nurtsi kenttä treeniä ja myös paljon enemmän kotona ihan kisatreenejä. Ne oli nyt jäänyt aika nollaan. Täytyy pyytää kaveria käskyttämään ja tehdä ihan möllitokomaisesti.. Ja se loppu palkka on vähän alkanut unohtua, ei toiminut nyt loppu liikkeissä niin hyvin kuin porvoossa tai niittykummussa. Jos tuo nuuskiminen ei ala lähteä pois taitaa se leikkauttaminen olla edessä. Mutta sitä ennen parissa näyttelyssä. Rasmusta ei nartut ja hajut kiinnosta kun tehdään, muuten kyllä. En ole aiemmin ymmärtänyt miksi jotkut ei halua urosta, nyt alan ymmärtää.. Rasmus on ollut niin helppo verrattuna Ruutiin, täytyy vain jaksaa tuon kanssa.. Hiljaa hyvä tulee. Taidetaan jäättää se avo1 metsästys elokuuhun, kun kaksi ykköstä jo.

treenattava:

- seuraus tarvitsee paljon treeniä, se ei vaan yksinkertaisesti jaksa keskittyä kokonaista ja paikasta ja käännöksistä en niin pidä

- jäämisiä peräkkäin virittely sanoilla. Nyt muistankin että viime koe meni myös seisominen nollille. Noita tulee harvemmin treenattua enään peräkkäin.

- kaukkarit, sitä ekan nousua häiriössä.

- luoksetulo stoppi. Tässä saisin vähän itseäkin syyttää, alustan kanssa teki välillä tosi upeasti mutta omat kriteerit on lipsunut. Mutta pitää alkaa sitäkin enemmän hinkata ja siitä luoksetuloa.

+ erityisesti kisanomaista treeniä, hajuisia nurtseja. Jos saisin joku kerta äitin kyydin Luukkiin tai/ja petikkoon.. Puolarmetsän nurtseista ei ota häiriötä, eikä paljoa enään kartanonhaka'sta(konala), ei viikistä. Tapiolassa oli vähän eli sielläkin pitää uudestaan käydä.