Tänään treenailtiin Mankkaalla, kertaalleen alussa siirryttiin toiselle kentälle kun sinne tuli pesis-treenit. Ruutin kanssa tehtiin helppoja juttuja.

Ruutin kanssa:

seuraus: lyhyitä pätkiä, naksuteltiin paikkaa. Helppoja juttuja leikittiin ja namipalkalla. Pidemmässä pätkässä huomaa miten seilaa vähän paikassa. Välillä painaa, välillä ei, välillä vähän edessä, välillä ei. Siitä en tykkää, pitäis pysyä samassa kohtaa. Kontakti kyllä pysyy ja myös liikkeelle lähdöissä. Tuosta tulee vähän häseltäminen mieleen. Tehtiin myös katsekontakti harjoituksia muista otettiin häiriötä.

jäämiset: takapalkalla ja ihan vapaasti mukaan kutsuen.

luoksetulo: läpi juoksuja tuli parit kpl kun tehtiin Bobille häiriötä. oikeassa luoksetulossa jätin ensin patukan taakse. Ja otin narupalloon vauhti luoksetulon. Sitten toinen ja siinä stoppi, ihan hyvä oli ja reippaasti tuli, vapautettuna patukalle taakse.

metsku: kahteen kertaan eri kohdissa, molemmissa haistoi namin maassa matkalla, ekassa annoin ottaa ja sitten toisto. Toisella kertaa kielsin ja sitten haki hyvin. Ei kaikkia voi imuroida ja kesken liikkeen.

kaukot: odotin 5s ja sitten käskin nousemaan. Yhdessä ennakoi ja oli ennen käskyä nousemassa seisomaan. Istumaan nousi hyvin.

Rasmuksen kanssa

seuraus: aika edistystä oli niin innoissaan

idari: istumiseen asti, oikein teki

ruutu: jäi vähän reunaan taakse, no olisi ollut hyvin sisällä mutta treenattiin paikkaa. Koitin ensin että tarjoisi sisälle, mutta jäi vain etureunaan. En jaksanut alustaa hakea niin tein näyttö ruutuna, nuuski ensin että jätinkö herkkuja sinne. Vika oli kanille vauhti ruutu.

kaukot: hyvin meni ja palkkasin yksittäisiä.

Kuvia on paljon rästissä, en ole kerennyt latailemaan. Laitan viimeistään vkl.