Video viime viime agility harkoista - täältä

Cian kanssa agility kuvat - täältä

Pohjantori tokoharkat -täältä

Tänään mentiin klo 12 maissa Saran, Benin ja Zonzon kanssa agilitya ottamaan.

Rata on sm-kisoista toinen maxi 1 rata. Oli lämmin keli niin tehtiin moneen kertaan vuorotellen 4 koiralla, parin esteen harjoitus per nokka.

Ruutin kanssa tein rataa ja sitten otettiin toisella kentällä puomilla käännöksiä. Puomin käännöksissä 4 kepit oli varattu niin keksin sitten laittaa ensin 1,5l vesi pullon "kepiksi" eli ettei oi'o. Tehtiin toistot joka kulmasta, melkein suoraan juoksussa loikkasi kerran. Muuten hyviä. Tosi hienosti sujui myös tosi tiukat käännökset. Nyt tajusin muuten että viimeksikin treenattiin käännöksiä oikealle. Seuraavalla kerralla pitää tehdä vasempaan myös enemmän. Kun sujui tuolla pullolla, otettiin 0,5l ja sitten vielä noin 15cm korkuisella 0,33l pullolla. Ja ilman ja sujui. Vasemmalle koitin kerran 0,33l pullolla ja oikein meni.

Ruu, rata: mentiin eka pätkä 1-8. Yhdellä kertaa meinasi mennä kepeille muistaakseni. Vaikein oli a:n jälkeinen kohta, hyppäsi ekalla kertaa siinä renkaan. Piti käyttää käännös käskyä ja sitten meni oikein. Puomilla oli melkein kaikki kontaktit hyviä, kaarta ei ollut. Kepeille meni oikealle puolelle haki mutta 2 väliin, tuli liian kovaa. Kun jättäydyin jälkeen ja vasta haun jälkeen lähdin liikkeelle sujui. Nuo kulmat vaatii treeniä. Keppien jälkeinen pätkä sujui hyvin. Kerran tuli ohi pituuden putken kun olin liian edessä. Keinun kontaktit hyviä ja myös A:lla.

Ras, rata: Rasmus meni alussa kepeille, treenasin kontakteja että jäi mutta mä juoksin. Ihan alussa tuli myös hypyn 3 ohi. Muu sujui ongelmitta.

Rasmus sai tehdä myös yhden kauko seisomaan nousun.

Beni teki rataa ja sitten yksittäisenä rengasta ja keppej verkoilla. Zonzo opetteli yksittäisiä esteitä ja kontakteilla 2on2off tapaa.