Mentiin siis eilen klo 2 maissa Taliin ensimmäistä kertaa, se onkin meidän lähinnä oleva tottis kenttä, esteillä ja aidattu. Otettiin siellä tottikseen liittyen esteitä ja sitten tokojuttujakin. Emmin & Cian kanssa.

Ruu, seurausta: ruoho oli aika pitkä mutta seurasi kivasti. Ei nuuskinut paljoa vaikka tuossa ruohossa varmaan paljon hajuja. Pitää tulla tuonne ottaa myös kisanomaista treeniä jolloin tylsistyy helpommin ja voi nuuskia.

Ruuti koitti esteitä. Otettiin hypyksi sellainen noin 80cm missä oli harja yläosa. Aluksi Ruuti kierti sitä mutta parhaiten toimi että kutsuin takana rintamasuunta Ruutiin päin. Lopussa sitten sujui että kuljin vieressä. Hyppäsi aika hyvin ne kerrat, ei monesti ponnistanut. Ensimmäistä kertaa sai siis koittaa noita. Otettiin sitten A:ta eli pk estettä. Sille Ruuti meinasi karatakin, ensin sellaista loivaa ja näytin kädellä että tulee hyvin alas. Se sujui helposti niin otettiin jyrkempää ja senkin meni käsiavulla ihan loppuun asti, ei loikkinut.

Rasmus otti 650g kapulalla myös esteitä ja sitten lelulla. Hyppäsi hyvin ei ponnistanut, mutta takaisin tuodessa esinettä hyppäsi aika läheltä. Otettiin pallon kanssa ja saatiin sitten hyvä missä ponnisti oikeassa paikkaa.

A:ta ensin meni vierestä olevan hypyn ja sitä kautta, hyvin hyppäsi koskematta viistosta kulmasta. Sitten A:ta meni A:n paremmin mulle palauttaessaan. Toi hyvin esteen kautta.

Ras, kaukot: kentän ulkopuolella, ihan hyviä. Meni kyllä käskystä mutta taas kuin hidastetusta filmistä. Näitä myös kentällä ruudun jälkeen. Ensin otettiin pitkältä matkalta jotan yksittäistä. Sitten vahvistin vain tiettyjä siirtoja. Naksuttelin useaan kertaan pelkkää yhtä. Tarjosi ainakin 5 kertaa sittten seisomisen vahvistuksen jälkeen seisomista istumisen sijaan. :D Yhdellä kertaa seisomasta istumaan, peruutti muttei istunut.

Ras, ruutu: merkkinä oli erikoinen vesipullo jonka päällä oli pinkki villatakki. Hieman epäröi sitä ja otettiin sitä erikseen. Välillä heitin pallon niin että ryntäsi sen perään ennen kuin kerkesi kääntyä muhun päin. Ruutuun meni hienosti keskelle, vaikka kenttä olikin aika pallon muotoinen, reunat oli matalalla ja keskellä korkeampaa.

Ruutin kanssa:

seuraus: uudestaan eri kohtaa. Meinasi vilkaista pois jossain kohtaa huomautin ja sitten suht hyvää.

jäämiset: molemmat jäämiset muistissa. Muistin virittelysanat. Teki oikein ja tein myös loppu kävelyt.

luoksetulo: takapalkalla, ihan hyvä stoppi ja palkalle heti vapautus.

ruutu: olin aiemmin vienyt pallon ruutuun, luulin että helpottaisi niin otin pidemmältä matkalta. Meinasi lähteä vain eteenlähetys suuntaan, ei yhtään ruudun suuntaan. Palattiin lähelle missä maa oli suht tasaista ja sitten onnistui ruutuun meno. En ollut käynyt sen nähden ruudussa tai ruuti ei kai katsonut kun rakensin niin ei tajunnut. tälläisiä pitää ottaa lisää.

Loppu ajan satoi vähän, ei niin kastelevaa. Se ei häirinnyt yhtään koiria. Lähdettiin hyvään aikaan kun sen jälkeen alkoi kaatosade, ukkonen ja salamat.

Kuvia on rästissä kolmesta "treenistä" latailen ne kohta..

Kuvia:

- ti 28.7 Kilonpuisto kisamaiset

- to 30.7 Kilo Väinö & Remu

- pe 31.7 Step Talissa