Mukana oli Mia, Kio&Robi, Iiris&Tarmo, Janni&Bobi; Heini,Leevi&Aatos; Maria,Mitzi&Mona ja Maija&Väinö.

Ekaa kertaa oltiin tokoilemassa Pohjantorin nurtseilla. Aloitettiin ensin alo/avo paikalla oloilla. Ruuti piti hyvin kontaktia luoksepäästävyyksien ajan ja paikalla olon alussa katseli sitten vähän muuallekin. Meni vähän hitaasti pienellä viiveellä maahan. Vähän huono siis taas. Hyvin makasi, oli kuulemma nuuskinut vähän. Palkkasin maahan lopussa.

evl, istuminen, Ras: Ihana Mitzi oli vieressä, pysyi ehkä 30s ja sitten meni maahan Mitziä päin. Toruin ja korjasin, nyt pysyi nätisti ja katsoi poispäin mitzistä. Kai oli sitä mieltä että "poissa katseesta, poissa mielestä" tai miten se menikään. :D

paikalla makuu, Ras: ihan hyvin makoili ja sujui käskytykset. Ylös käskin vahingossa istu-käskyllä. Kun muillakin oli vieressä.

____alo koirien jälkeen mentiin kehää avo koirakkona.(Ruu) Patee palkka odotteli ulkopuolella ja namit ja muut oli mukana. Ajattelin palkata jostain kehässäkin.

Seuraus oli aika hyvää, menin rauhallisesti että jaksoi keskittyä. Lopussa taisi katsoa eteen tai muuta että otin lisä pätkän ja vapautin kontaktista.

liik. maahan: hyvä oli, palkkasin seurauksesta. Lähti huonosti että katsoi vain eteenpäin sivulla. Ei ennakoinut.

luoksetulo: ihan hyvä, stoppi ok. vähän kovempaa voisi tulla ehkä. voisin yllättää ensi kerralla läpijuoksulla. Vapautin eteentulosta.

liik. seisominen: tämä myös hyvä, jäi oikein ja ei ennakoinut.

nouto: hyvä oli, tämä alkaa olla ruutin helppo ja hauska juttu.

kaukot: tarjosi taas aluksi niitä seisomisia. Otin ihan nenän edestä ja palkkasin istumisista.

estehyppy: hieno oli, hyppäsi heti käskystä istui heti ja eteen meinasi eka tulla, mutta sitten tuli sivulle. Saakin tulla suoraan tuossa. Jos on hyvin takana ei tosi huonossa linjassa voisin kutsua sivulle-käskyllä suoraan.

kaukot: vielä kerran vapautuksella taakse pateelle. Kotona ei tarjoa noita seisomisia, mutta kisatilanteessa ja vermossa myös silloin. Jospa se unohtaisi noi su kokeeseen. :/

Vire pysyi hyvänä ja teki iloisesti ja normaalisti. Siitä oon tosi tyytyväinen. Tein eleen ja pyysin vähän temppua liikkeiden välillä. Vapaana kulkemista pitää vielä harjoitella ,se oli vähän hankalaa, paikalla oloihin mennessä ja kehään vapaana tultaessa. Tässä käskyllä ei niin pysy ja sitä saa toistaa, en sitte ihan seurausta haluisi vaatia noissa.. Tai sitten pitää opettaa joku lähellä että pysyy 2m säteellä..

___Rasmus

seuraus: hitaassa katsoi paristi pois, muuten ok. Peruutuksessa mitä nyt tarjosi kasi peruutus temppua. :D Meni ehkä yhteensä 6 kertaa mun ympäri peruuttaen. Täytyy siis harjoitella ihan normaali peruutusta, muuten yleisö saa kisoissa vähän hupia.

ruutu: merkki ihan ok. Ruutuun jäi ruutu nauhan ääreen, oli kyllä ihan keskellä. Käskin paristi kauemmaksi ja lopulta meni suht oikeaan paikkaan. Sitten vein kanin ja silloinkin jäi ensin etureunaan kunnes hoksasi sen.

ohjattu: merkillä, käskin korjaamaan. Kapuloita ei näkynyt, otettiin oikea. Lähti oikeassa kulmassa, tarkasti yhden roskan ja toi sitten oikean. Olis pitänyt laittaa vaikka pystyyn kapulat.

kaukot: Jes ei juminut. Tein eka yli helpon noin 7m päästä. ja palkkasin. Sitten patee takapalkkana, kisa matkalla kolmen vaihdon siirrokset.

______

loppuun otettiin vielä Ruutin kanssa:

seuraus: liikkeestä jäämisten tapaan eli kävelin ihan suoraan ja palkkasin hyvästä. Myös 10m suoraa ja palkka. Aluksi meni huonosti otin heti uusiksi ja sitten ihan hyvää.

ruutu: ekalla kertaa juoksi luoksetulo merkeille sivuun(samalla tapaa kuin viimeksi talissa). Kutsuin takaisin ja näytin uudestaan nyt tajusi. Ruutuun juoksi hyvin ja jäi oikeaan paikkaan. Sieltä vapautus pallolle. Vietiin pallo yhdessä ruutuun ja 2m päästä ohjasin pisteelle käskin pysähtymään ja siitä ruutuun pallolle.

loppuun kaukkari nousu pallo palkalla.

Kuvia tuli aika monesta, ne ehkä huomenna saan koneelle.