Ruutin rata: otettiin aluksi yksittäiset kepit, hakee jos annan itsenäisesti mennä enkä mene lähelle kuin vasta on pujottelemassa. Mun pitäisi vain oppi hyväksymään toi tai treenata se pois. No itse rataan jätin vähän vinompaan kulmaan hypyn taakse että suoristuu paremmin. Keinut koski ihan hyvin, mutta mua häiritsi ettei koske heti kontaktialueelle. Tehtiin paristi että Karo laski kun oli kontakti alueella että menisi enemmän päätyyn vaikka itse otan jo sivuetäisyyttä. Kohtaan 4-5 en kerennyt mitenkään oikealle puolelle, niin siihen tein sylkkärin tapaista. Piti kertoa ajoissa jo, putki oli suoraan tyrkyllä. Kepeille yksi haku väärin, olin liian lähellä. Sitten oikein mutta tuli virhe lopussa, olin siinäkin liian rinnalla ja yritti mennä vielä kovempaa. Täytyy vedätystäkin harjoitella. Hypylle 8 oli vaikea kulma mutta irtosi sille hyvin, sain etäisyyttä ja valssattua ennen pituutta, jotta tietää putkesta tultua kummalla puolella olen. Yhdellä kertaa rima tippui hypyllä 9 ja 10 ekalla kertaa ponnisti pituudesta. Rimaa tippui myös sylkkäri kohdassa, tänään vähän herkemmin ja rata oli niin ahdaskin. Putkesta tuli hyvin ja tiukkaa ulos. Ekat kerrat vartalo osoitti hyppyyn 13 ja meni takaa. Kun otin puoli valssia oikein. Hypylle 14 piti vetää hyvin, eikä käynyt että pikku veto ja peruutus, sillä kierti takaa. Koitin hämäysvalssia, se toimi kivasti, eli otin ensin paljon puoli valssilla haltuun ja kun näin että on tulossa käännyin valssin loppuun ja jätin hetkeksi seläntaakse. Karon mukaan se oli tosi nopea ja ihan niin pienet kaarrokset kun voi. Sama Rasmuksella kun ne peruuttelut hidastaa(Rasmusta, Ruuti jyrää yli tai ohi jos jään tielle. :D). Sitten piti takaaleikata A:lla kun ei millään kerennyt vaihtamaan puolta ennen. Putkeen tuli käsky ekalla kertaa epäröi, mutta oli menossa jo okein. Kätevä kun valitsee ensisijaisesti mun puoleisen putken pään. Kerkesin just edestä leikata ennen kuin kerkesi putkesta ja välistä vetohypyillä tippui ensin rimat. Välistä vedon jälkeen ekalla kerta hyppäsi niin että osui rintaan tai etujalkoihin, ihan liian myöhään siis. Kun paristi otettiin sujui tosi hyvin.

Rasmuksen rata: Keinulla käännökset on heikkoja, kun Rasmus ei ole kontaktilla ennen kuin keinu laskeutuu ja oikoisi heti laskeuduttua. Tehtiin sitten kahdesti että namirasian päällä oli nami ja sitten naksuttimen kanssa että naksutin kun meni päätyyn ja sai palkan. Näin toimi ja meni ihan päätyyn ja odotti kontaktilla. Tein kanssa sylkkäriä aluksi tai poispäin käännöstä hypylle 4 ja kun keinun sai toimimaan pysyin vaihtamaan puolta. Kepit hyvät, koitin pitää kättä matalalla jos menisi matalampaa. Ennen pituuta edestä leikkaus. Putkesta hyvin ja sain seuraavan hypyn mutta otin liian löysästi haltuun ja kierti takaa hypyn 14. hämäysvalssi oli Rasmukselle tosi hyvä, mutta ajoituksen kanssa saa olla tarkka. Kerkesin valssilla vaihtaa myös puolen ennen A:ta, A:lla oli tosi hyvät kontaktit ja niistä palkkasin. Välistä vedot oli lasten leikkiä Rampelle. Molemmat haki tosi hyvin putken pimeään kulmaan.

Ensi viikolla tai onkos seuraavalla alkaa hallikauden treenit, koitetaan kuitenkin käydä yksittäisiä juttuja treenaamassa aina alkuviikosta, kun harkat on perjantaisin purinalla klo 16-18. Kiva että siihen aikaan on valoisaa, tuolloin 19.30-21 on jo pimeää. Onneksi valot muttei kiva lähteä jäähdyttelylenkkiä pimeään ja missä ei valoja.

Ollaan otettu Ruutin kanssa kaukoja, yksi päivä luoksetuloa(erillisinä paloina), kerran sekoitti maahanmenoa(jäi seisomaan) ja ennakoi. Sitten puomin kontaktia yksi päivä kahdesti, sillä käännöksiä. Koskee tosi selvästi mutten vauhdista tarkkaan näe tekniikkaa täytyy kuvata ja katsoa. Mutta kun koitin ilman apukeppiä niin kun huomasi oikoi, koski kuitenkin muttei mennyt loppuun. Pitää siis alkaa tehdä ahkerasti pihassa aina pari toistoa käännöstä ja pikku hiljaa alkaa madaltaa apukeppiä. Rampekin on saanut vähän temppuja ja muuta aktiviteettiä. Sekä Vili yksi päivä temppuja aamun nälässään.

KUVIA viikonlopulta (laitan myöhemmin parhaimmistoa)