Kokopäivä tuli vietettyä kisoissa. Ruutilla oli ensin aamulla ekat startit. Ihan hyvä että niitä oli 2kpl. Tulosta ei tullut molemmastakaan, mutta kokemusta tuli. Tuomarina oli Anne Savioija ja oli haastetta radoissa 1lk radoiksi. Taisi saada joku 2koiraa nollan..

Ekalla radalla, Ruuti, ratapiirros oli tosi ihmeissään kun tultiin lähtö kohtaan. Ihmetteli ihmisiä jotka oli katsomassa, ratahenkilöitä ja yritti etsiä missä se koira siellä radalla on. Kepit oli heti toisena esteenä ja niissä oli ongelmia. Oli vielä silloin ihan pihalla mikä juttu tämä on, haki tokaan väliin sisään, korjasin ja sitten rupesi ihmettelemään ihmisiä. Saatiin ehkä 4 kerralla sujumaan, lopetti jossain liian aikaisin. Olin sitten ihan väärässä paikkaa ohjaamassa ja meni A:lle putken sijaan. Alun vaikeuksien jälkeen alkoi sujua jo paremmin, voin tuon loppu pätkän laittaa näytille. Rimoja ei roiskimalla roiskinut, putkiin haki hyvin ja kontaktit sujui tällä radalla. Onneksi puomilta mentiin suoraan. Puomin jälkeen oli rengas, kierähti lenkin sen jälkeen kun olin jäljessä. Yhdellä hypyllä kaaressa tuli kielto olin siinä liian edellä näyttämässä, sitä ennen tuli myös kaarta. 2 rimaa tuli alas.

- video (muokattuna pois alun keppi ongelmat.)

Ruuti, toka rata, ratapiirros: Nyt ei enään ihmetellyt yleisöä tai muuta. Alussa toinen este oli rengas ja heti sen jälkeen puomi. Ajattelin että ei olisi ongelmia renkaassa kun hakee niin hyvin, mutta puomi veti kai niin paljon. Pitää treenata tälläisiä että ekan hypyn jälkeen joku vaikea este. Kerkesi siis tehdä hylyn jo heti siinä. Joku 3 kerta sain menemään. Olin sitten jäljessä, puomin koski hyvin. Tulin liian jäljessä puomin jälkeen ja tuli mua vastaan vähän, sitten lähetin hyppimään kaaren, putkeen sitten hyppy kaarta. Takaaleikkasin siinä, eikä ollut niin haskassa seuraavalla hypyllä niin säntäsi puomille. Tyhmä en tajunnut että voisi hakea sitäkin, ja linja oli suht hyvä niin sinne. Kaaressakin pysyi rimat, yksi rima tuli alas vain. Hyppykaaren jälkeen mentiin putkeen, sitten a:lle. Videolla ei näy, mutta hyppäsi sen kontaktin. En jaksanut korjata. Sitten putkeen ja hyppy, missä rima tuli alas. Sen jälkeen S-putki ja kepit. Kepeille säntäsi, ei hakenut niitä yhtään, melkein juoksi kokonaan niiden ohi. Tätä teki niissä yhdissä harkoissa kun koitin. Ei siis suoraan tullessa huomaa keppejä kai. Korjauksella sujui sitten. Täytyy tuollaisessa kohtaa ottaa sitten ihan haltuun kunnolla.

- video (leikattuna renkaan toistot pois)

- pitää treenata siis keppejä, rengas/kepit tokana esteenä. Renkaan läpi kutsumia, esim just tokana esteenä ja takana vetävä este. Kepeille kohti suoraan tulemisia. Ja kovalla vauhdilla tuloa, esim putkesta.

Olin 2lk töissä ja 3lk sitten Rasmus liiteli.

Rasmuksen rata, ratapiirros: Heti lähtörima tippui, ärsyttävää. Pystyin sitten "irrotella". Muut vaikeat kohdat sujui oikein ja putki-a yhdistelmä. Aika oli jotain -6s kun voittaja Luddella -11s. Ruutin siskon Duracelin omistajien Diesel bc sai sertin 3lk ja tuli tokaksi.