Tein Ruutin mittaukset tänään:

paino: 18,6kg (on siis vähän pulleammassa kunnossa kuin keväällä, paitsi vaakakin vähän vaikuttaa, el.lääkärin vaa'alla oli silloin 17,8kg)

korkeus: 50cm (49cm pää alhaalla)

ikä: 18kk

Kuvia tämän päivän metsäreissusta. Koirat nautti kun sai juosta uudessa maastossa ympäriinsä. Äiti etsi sieniä ja poimi marjoja. Mäkin vähän, mutta suurimman aikaa otin kuvia noista. :D Ruuti söi myös tarjotessa puolukoita ja mustikoita.

Iskä toi ruohonleikkurin niin leikkasin agi kentän ruohon joka oli apilaa yli 20cm suurimmaksi osakseen. Ruuti sai sitten ottaa A:ta ja tarkkailin miten koskee. Kaikissa koski, parissa vain 10cm, josta ei saanut palkkaa. Renkaan kautta mentiin, viistossa kulmassa koitti mennä sivusta. Tahtojen taistelu myös sivulletulossa. Pitäisi jaksaa vaatia aina kunnolla tulemaan. Odotin melkein minuutin ja toinen tuijottaa vain estettä edessä ja "istuu sivulle" eli metrin mun edessä. Oli niin vaikea tulla metri taakse ja sivulle kunnolla. Tätä koitti vähän kisoissakin silloin. Nyt tajusin muuten että nyt on pysynyt aika nätisti mitä yhdessä vaiheessa harkoissa jankattiin että istutko siellä vai et. Kun nousi seisomaan ja hiipimään. Nyt ei ole sitä tehnyt vähään aikaan. Keppejä paristi, niissä sekosi yhdellä kertaa loppu välissä, tein kepit niin että noin 3cm olisi väliä niin menee ne ravilla usein.

Kuvanäytteitä

Kieli tassulla

Näihin kamera teki aika hauskat värit, silloin kun tuo puu oli vielä pystyssä. Ennen kuin tuli mustavalkoinen peto jonka piti poseerata vieressä, mutta sen sijaan se vei puun mukanaan. :D

Jee haa!