Tänään Ruutilla oli Vantaalla Hakunilan urheilupuistossa näyttelyt, nuorten luokassa jossa oli toinen koira sen lisäksi (Demssin Secret Star). Ruuti juoksi sen perässä silloin kun mentiin yhdessä kehässä. Kun harjoittelin oli kokoajan häntä ylhäällä ja yritin juoksuttaa että väsyisi.

Kehässä oli välillä häntä ylhäällä, juostessa ei ihan kippuralla mutta kuitenkin suht korkealla. Kehässä juoksi vähän laiskasti, ei laukannut kertaakaan mutta oli perästä vedettävänä, yleensä kun juoksee niin etten pysy perässä. Seisoi ihan nätisti ja oli myös harjoitusarvostelija joka tutki, Ruutilla ei ole mitään väliä vaikka miten kauan häntä sörkkiä. :D Harjoitusarvostelijalle tuomari sanoi että eripari korvat saattaa hämätä pään muodossa ja jotain pään muodosta puhuivat mutta kai se oli sitten sopiva tai nuoruuden piikkiin.

Ruuti sai EH:n ja kilpailu luokan toinen myöskin Eh:lla. Turkkia sillä oli enemmän mutta liikkui ehkä paremmin ja häntä oli kokoajan alhaalla.

Junnuissa tuli myös EH ja H, eli ei niillekään eri:ä herunut.

Arvostelu: Erittäin hyväntyyppinen vielä kesken kehityksen oleva nuorukainen jolla erinomaiset mittasuhteet, mutta maskuliinisuutta saa tulla lisää. Erittäin hyvänmuotoinen pää, hyvä ryhti, riittävät kulmaukset, askelmittaa voisi olla enemmän, hieman ahdas takaa, ylöskiinnittynyt ja turhan korkealla kannettu häntä häiritsee, erinomainen karva. (Punainen= hyvää, sininen= huonoa, aika 50% molempaa)

Tuomari: Jaana Hartus

___________

Iltapäivällä koirat 45min pyöräilylenkillä. Matka oli noin 3,5km.