Tänään oli siis ohjatut agility treenit, koulutusta oli myös ja Rasmus pääsi tekemään oman tasoista rataa. Shokki on sairastellut niin jäi pari kertaa välistä, mutta toisaalta pystyin hyvin enemmän keskittyä Ruutin kontakti treeneihin.

Ruuti herra pääsi ekana hurjastelemaan radalle. Otin ensin kerran puomin juoksun pallolle. Hienosti koski. Oli sinkoomassa kokoajan johonkin esteeseen kun piti kävellä kentän toiseen päähän puomille. Alussa sillä on liikaakin virtaa. Radan alussa kääntyi suht hyvin, muistin käyttää käännös käskyä, menee sitten seuraavan niin nuolemalla, ja rima tippui melkein joka kerta. Täytyy tuollaista harjoitella maxeilla. Sitä ei vaan voi mennä niin nuollen maxeina. Sitten piti nopeasti käskyttää putkeen, ekalla kertaa menin liikaa seuraavalla hypylle, lenkitti ja tuli hypyn ohi. Piti ottaa tiukasti haltuun ja olla vähän lähempänä. Keinut hyviä, paiti ekalla kertaa itse jäin jälkeen ja en sitten saanut näytettyä oikeaa päätä. Oli niin vauhdikas että pelkäsi ettei pysy. Mutta pitääkin kyllä treeneissä treenata että voin mennä ohi keinulla. A:n kontaktit oli A:ta yksi oli ehkä vähän rajalla. Sitten seuraava hyppy suora oli vaikea, ainakin mulle. Ajauduin aina liikaa vasemmalle jolloin 3 hyppy oli vaikea. Kun sitten katsoin linjan sujui, mutta hypyt oli suht lähekkäin ja ei ihan suorassa niin ainakin yksi rima tippui siinä. Puomin jokainen kontakti oli hyvä. Muurille kääntyi myös hyvin, takaa leikkauksella. Eka keppi haku väärin, hämääntyi kai mun suhinasti. Sitten haki oikein. Ekalla en uskaltanut vedättää mutta sitten pystyin jotain metriä. Eka kerta pituudelta venyi, en kertonut ajoissa. Kun otin käännös käskyn niin teki tosi pikku käännökset. sitten välistä oli vaikea saada, piti kunnolla ottaa kädellä että tuli välistä. Loppu hyvin. Karokin sanoi että rimat osaksi sitä että hyppinyt niin vähän maxeja ja jossain oli ihan väärä ponnistuskohta. Sitä hyppytekniikkaa pitäisi tehdä. Jos tippui niin radan harjoittelussa palautin ja otettiin uusiksi. Vika "nolla" rata otettiin videolle. Olishan se ollut nolla ilman 3 rima pudotusta. Laitan videon jossain vaiheessa.

Rasmuksen rata: Rasmuksella oli vauhti päällä. Karo ja Hannele ei ollut nähnyt noin vauhdikkaana. Sai myös odotella vähän, tehtiin kasi temppua ja sitten kun jätin haukkui odottaessa. Kontakteilla en pysäytellyt, koski kuitenkin hyvin. Pituudelta tuli ensin kaarrosta, muuten ihan ok:sti. Puomilla ekalla kertaa valssasin eteen, toisella edestä leikkasin, jäi silloin myös nätisti kontaktille. Kepeillä vedätin.

Ruuti puomi: toisella kentällä otettiin kahteen kertaa, kahteen eri suuntaan käännöksiä. Aluksi kierrettävä pituuden sivu tolppa oli noin metrin päässä. Ja mentiin putkeen siitä käännöksellä. Pikku hiljaa lähensin sitä kontaktiin ja lopulta tiukka käännös heti kontaktin jälkeen. Joka kerta koski, ei kertaakaan hyppinyt koko harkkojen ajan. Vahvistin tiettyjä käännöksiä. Toiseen suuntaan myös hyviä. Jätettiin molemmat käännökset tosi hyviin. Varmaan kohta alkaa tajuta käännös tekniikkaa ja auttaa että kotona ottaa paristi aina.