Vili kiusaa niin Rasmusta ja virtaa löytyy, aamulla jahtasi Rasmusta ympäri kämppää. :D Lenkkeily on niin hidasta sen kanssa mutta voi vähän aktivointia tehdä kun on niin ahne että tekee mitä tahansa herkun eteen.

Tokoilua

sivulle tuloja: käsimerkki vielä, kiertää takaa niin näytän ranteella oikealla kädellä merkin mistä tulee sivulle. Nyt tuli vähän lähemmäksi. Vilin istumiset vain on hauskoja kun ei osaa istua miten tokossa istutaan sivulla. Jotta se pääsee istumaan pitää peruttaa takajalkojen päälle ja pyllähtää alas. :D

seuraus: jos sitä seuraukseksi voi kutsua mutta koira on vasemmalla puolella ja puolen metrin säteellä. :D Pysähdyksissä käsky ja palkka istumisesta. Vili laukkaa niin innoissaan että hengästyi ihan.

luoksetulo: päätin koittaa ja sehän osasi. Aluksi käsimerkillä paikallaan 3m ja kun laskin käden kutsuin heti. Käsimerkillä sivulle ja palkka. Tuli kovaa laukkaa ja hyvin suoraan sivulle. Sitten niin että ei saanut lähteä käsimerkin laskemisesta, palautin kun lähti. Saatiin sitten onnistunut että lähti käskystä. Ja sitten vielä niin että ilman käsimerkkiä odottaminen ja hyvin tuli vasta käskystä. Matka vaihteli siitä 3-8m. Käytävän pituus.(tokoiltiin sisällä)

maahanmeno: sivulla ollessa käsimerkillä maahan istumisesta, vaihteleva asento mutta pötkötti kyllä. Jalat joko suorana takana, tai koukussa alla tai sivussa. :D Pysyi siinä paikallaan metrin verran.

Temppuja: tassut eli orava temppu, nostaa tassut ihan kattoon päin. Sitten yhden tassun antoa tarjosi vain oikeaa, istui niin lonkalla että vasen oli tukijalkana.

Kohta R:tkin pääsee tokoilemaan Puolarmetsään.